*Nettavisen* Nyheter.

Kjempet jevnt med Stabæk-stjernene

Marthe Keiseraas og lagvenninnene i Linderud-Grei ga ikke stjernene i Stabæk mye rom. Her er det Lise Klaveness som må slite for å dra seg fri.

Linderud-Grei-jentene hadde all grunn til å være fornøyde med tirsdagens cupkamp mot Stabæk.

Klikk på bildet for å forstørre.

Charlotte Trondsen måtte være ekstra på vakt mot Stabæk.

RØDTVET: Groruddølene fikk to mål imot i 1. omgang, men maktet likevel å gi Norges beste lag kamp til døra. Da Marianne Jakobsen banket inn reduseringen med 25 minutter igjen å spille, øynet LGT-spillerne muligheten for en gigantisk cupbombe, men det ble bare nesten. Christine Libach hadde blant annet en mulighet fra kloss hold, men banket ballen langt over mål.

- Uansett skal vi være veldig fornøyde med dette resultatet. Vi la ned en kjempeinnsats kollektivt og sto virkelig på for hverandre, sier LGT-midtstopper Charlotte Trondsen.

Møtte forbildet

Charlotte og kollegene i LGTs forsvarsfirer fikk nok av tøffe spillere å bryne seg på. Stabæk kom til Greibanen med alle sine profiler - og dermed offensive stjerner som Melissa Wiik, Kristy Moore og Lise Klaveness.

- Dette var kjempegøy, og det var veldig utfordrende å møte slike spillere. De hadde et høyt nivå, og vi måtte være på vakt hele tiden, sier Charlotte.

Hun synes det var spesielt morsomt å møte Lise Klaveness.

- Stabæk-spillerne er en del eldre enn meg, og Lise har jeg alltid vært stor fan av. Jeg har fulgt henne gjennom karrieren hennes i både Norge og Sverige, forteller Charlotte.

God sesongstart

Da dommeren blåste av kampen, var det ikke annet enn blide fjes å se i LGT-leiren, og groruddølene hadde nok en gang bevist at de har tatt mange steg framover i år.

- Vi har fått en kjempestart i serien også, så dette lover godt for fortsettelsen, sier Charlotte Trondsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.