Kjendisbesøk på Lofsrud

Pernille Askersrud fra 8-12 på Lofsrud skole var blant dem som fikk stå på scenen sammen med superrapper Kriss. Foto: Amal Artan

Pernille Askersrud fra 8-12 på Lofsrud skole var blant dem som fikk stå på scenen sammen med superrapper Kriss. Foto: Amal Artan

Noen som visste at Zahid Ali har vært kjæreste med Lofsrud-rektor Bente Borrebæk?

Lokalkjent: Komiker Zahid Ali hadde laget en egen monolog om Lofsrud skole. Foto: Bugge Artist Management

LOFSRUD: Tirsdag 4. mars hadde Lofsrud ungdomsskole elev-og foreldrearrangement på skolen i regi av FAU. Det var fullt hus, anslagsvis 450 mennesker med stort og smått.

På scenen denne kvelden var det en blandet gjeng. Først ut var skolebandet The Leaves som underholdt med selvkomponerte låter.

Etter en liten pause var det klart for Tom Mathisen, kjent fra både Prima Vera og "Brødrene Dal" på NRK, som underholdt med to av de mest kjente sangene fra Prima Vera.

Rektor Ali

Tom Mathisen introduserte så komiker Zahid Ali, som kanskje er mest kjent fra "Rikets røst" på TV2. Han hadde laget en egen monolog om Lofsrud skole.

Der fikk vi høre både at han hadde vært rektor på skolen før dagens rektor, slik at bildet hans hang på handikaptoalettet.

Han mente skolen lignet et kjøpesenter, og ikke minst skapte det stor moro blant elevene da han fortalte at han hadde vært kjæreste med rektor Bente Borrebæk på leirskole i 6. klasse.

Det tar vel en stund før rektor slipper å høre mer om det.

Han nevnte også "gamlehjemmet borti her", og alle trodde han mente Kantarellen bo- og rehabiliteringssenter, mens han siktet til lærerværelset.

Erik og Kriss

Sist men ikke minst kom kveldens store høydepunkt for elevene. Det var klart for Erik og Kriss, en av de kuleste rapgruppene for tiden.

De har i løpet av kort tid gitt ut to album og på det siste, "Verden vil bedras", er blant annet hiten "Dra tilbake", og den nye singelen deres "Ut mot havet". Disse ble framført til full jubel, men det tok helt av da de sammen med 16 elever fra skolen sang sin største hit og gjennombruddslåt "Den låta".

Det ble en morsom og opplevelsesrik dag for både elever og foreldre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.