RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FOTO: onlyforpress.wordpress.com
FOTO: onlyforpress.wordpress.com Foto: FOTO: onlyforpress.wordpress.com

Kjendiskamp på Norway Cup-sletta

Kampen mellom MOT og Gaza Peace ble en målrik affære. Ingenting kunne skille lagene ved full tid, og dermed ble det hele avgjort på en sjeldent målfattig straffekonkurranse.

EKEBERGSLETTA: Det har blitt en tradisjon med kjendiskamper på Norway Cup. I år var intet unntak, og onsdag spilte MOT og Gaza Peace i sommervarmen.

Del på Facebook

Før kampen uttalte Venstre-politiker Abid Raja at han håpet på å overleve foran alt.

 – Det er jo en oppvisningskamp, men du ser at de andre kan spille. Det er ikke så mange politikere som blir forespurt om å være med på dette, så da jeg fikk hendvendelsen ønsket jeg å være med å sette farge på kampen. Og sammen støtter vi en god sak, sa Raja.

Han opplyste også at han drømte om å vinne en hodeduell mot en spiller som virker uslåelig.

– Det hadde vært utrolig gøy å slå Ronny Johnsen i en hodeduell, men det tror jeg ikke er mulig. Det er lov å drømme, sa han.

Les også: Ingen fairplay, ingen regler, masse taklinger

Les også: Så mye spiser 25.000 fotballspillere...

Målrik match

Gaza Peace ledet flere ganger underveis i kampen, men da Davy Wathne blåste av for full tid sto det smått utrolige 5-5 mellom de to kjendislagene.

Dermed gikk det til straffesparkkonkurranse, hvor X-faktor-deltaker Atle Pettersen var den eneste som scorte for Gaza Peace. Da brettkjører Andreas Ygre Wiig satte inn MOTs siste straffe var seieren et faktum. 2-1 på straffer. 6-5 totalt.

Kjetil André Aamodt satte den første straffen for MOT.

Resultat: MOT 6-5 Gaza Peace.

Målscorere: 1-0 Atle Pettersen, 2-0 Iver Horrem (straffe), 2-1 Mini Jacobsen, 3-1 Nils-Ingar Aadne, 3-2 Morten Ramm (straffe), 3-3 Andreas Ygre Wiig, 3-4 Morten Ramm, 4-4 Atle Pettersen, 5-4 Mathias Spieler Bugge, 5-5 Kjetil Jansrud.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere