Kjendistreff på Fashion Week

Simen Staalnacke FOTO: STINE MERETHE EID

Simen Staalnacke FOTO: STINE MERETHE EID Foto: STINE MERETHE EID

Tradisjonen tro var det to «catwalker» under åpningen av Oslo Fashion Week tirsdag.

Noman Mubashir FOTO: STINE MERETHE EID Foto: FOTO: STINE MERETHE EID

Pia Haraldsen FOTO: STINE MERETHE EID Foto: FOTO: STINE MERETHE EID

SENTRUM: For i tillegg til den tradisjonelle catwalken, var den røde løperen på vei inn til åpningsshowet kjendisenes mulighet til å vise fram klesskapet sitt. En mulighet de benyttet til gangs.

På Oslo Kongressenter var det nemlig bredt oppmøte av kjendiser tirsdag kveld. For Oslo Fashion Week (OFW) er også en mulighet for kjente fjes fra tv, media og motebransjen å få med seg hva som er det siste på motefronten hos norske designere.

Pia Haraldsen stilte selvsagt, det gjorde også Ailo Gaup og Anne Rimmen, Nrk's Noman Mubashir, Omer Bhatti, Erna Solberg og Karita Bekkemellem var bare noen få av de kjente fjesene som strålte på den rød løperen.

SE BILDER FRA OSLO FASHION WEEK

På catwalken ble det gjensyn med noen av 80- og 90-tallets store modeller som viste oss litt fra høstkolleksjonene til flere av de norske designerne.

Men kveldens store visning var «Årets nykommer» Camilla Bruerberg som viste fram sin vår-sommerkolleksjon 2011 med stor suksess.

C. Bruerberg designer herreklær og er veldig opptatt av tekstil og bruker mye strikk i sine kolleksjoner. Hun både strikker og trykker sine egne design, og lar seg ofte inspirere av øst-asiatisk stil og asiatiske tegneserier.

Hun har allerede blitt en hit hos flere norske kjendiser, blant annet legger gutta fra Røyksopp snart ut på turne kledd i C. Bruerberg.

Da den unge designeren ble spurt om hvilken mann hun gjerne ville kledd opp om hun kunne velge så kom svaret kjapt – det må bli Johnny Depp.

Gutta fra Moods of Norway har blitt et velkjent norsk merke de siste årene og har i tillegg gjort stor internasjonal suksees.

Tirsdag kveld fikk de prisen for årets ambassadør, og ble hedret av publikum og kolleger på scenen

Sjekk program for OFW her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.