RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjenner ikke til denne konflikten


Rektor ved Bjølsen skole, Birgit Thronæs.
Rektor ved Bjølsen skole, Birgit Thronæs.
Rektor ved Bjølsen skole, Birgit Thronæs, ønsker ikke å uttale seg om den konkrete saken, men sier Bjølsen skole jobber aktivt med å redusere mobbing.

BJØLSEN: Vi har en plan dersom det oppstår slike situasjoner. Det vi gjør da er at vi har samtaler med elevene og med de foresatte. Er det noe som har foregått over tid må vi selvfølgelig vurdere andre ting. Utover det vil jeg ikke kommentere denne konkrete saken, sier rektor ved Bjølsen skole, Birgit Thronæs, som mener verken lærere eller rektor selv har hatt kjennskap til saken til den 13 år gamle jenta, før nå nylig.

Ikke mye mobbing

Jeg har ikke hørt om denne saken før. Dersom vi får høre om slike saker tar vi samtaler med eleven med en gang, sier hun.

Men i dette tilfellet mener eleven at hun har sagt fra, og at det ikke har blitt tatt hensyn til?

Jeg kan ikke gå inn på denne konkrete saken, men vi har ikke hatt mye problemer med mobbing på Bjølsen. Det kan ha vært enkelthendelser og småting, men det føler jeg vi har løst, sier Thronæs.

Kan være skjult mobbing

Likevel innrømmer rektor at det kan være vanskelig å se deler av mobbingen, særlig den som skjer på msn, mobiltelefon eller e-post.

Der kan det foregå en del sjikanering eller mobbing, og det er vanskelig for oss å gjøre noe med, siden vi ikke ser det, sier hun, men avviser at Bjølsen ikke tar problemene på alvor.

Vi innkaller til samtale med en gang vi hører om slike problemer, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere