Kjente forfattere i glass og ramme

Etter opplesninger, dans og taler var den offisielle delen av programmet og Leif Volmar Lindberg kunne slå seg løs og feire sin utstilling av kjente forfattere foreviget med tresnitt.

Etter opplesninger, dans og taler var den offisielle delen av programmet og Leif Volmar Lindberg kunne slå seg løs og feire sin utstilling av kjente forfattere foreviget med tresnitt.

På rekke og rad hang de; Kjente og mindre kjente, mens andre i tillegg til å henge, sto fram for sitt publikum med dikt og slikt.

Allsidig: Rajdevan Shadevan ver portrettert og hadde skrevet musikk og tekst til dagens danseforestilling.

Portrett: Rajdevan Shadevan, som også er en kjent lyriker, i tresnitt av Leif Volmar Lindberg.

Saraniya Thevakumar. med indisk dans.

STOVNER: Det var riktig storinnrykk i kultursalen på Nedre Fossum. Tydelig at kunstneren, designeren og interiørarkitekten Leif Volmar Lindberg var en spennende mann å treffe.

Og publikum fikk mer, som opplesninger fra egne tekster av kjente portretterte poeter som Torgeir Rebolledo Pedersen og Thor Sørheim.

Og innimellom alle de ordrike voksne menn, en vakker forestilling med klassisk indisk dans framført av Saraniya Thevakumar. En dans med musikk skrevet av Rajdevan Shadevan, tilstedeværende poet som også hang på veggen.

Utgangspunktet for utstillingen har vært kunstnerens livslange forhold til bøker og litteratur.

– Det hele startet med at jeg laget et tresnitt til Torgeir Rs 60-årsdag og ble så til en serie av tresnitt av forfattere som har betydd noe for meg, sier Leif Volmar Lindberg etter at programmet har gått over i den mer uformelle delen.

Leif Volmar Lindberg er utdannet ved Umeå Konstskola, Statens Håndverk og Kunstindustriskole og Kunsthøgskolen i Oslo. Han arbeider som interiørarkitekt, designer og grafiker.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Nyheter

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag