RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vokalist Agnete Kjølsrud fra Animal Alpha, trommerslager Erlend Gjerde fra Stonegard/Wardruna og gitarist Stian Kårstad fra Trelldom danner Djerv
Vokalist Agnete Kjølsrud fra Animal Alpha, trommerslager Erlend Gjerde fra Stonegard/Wardruna og gitarist Stian Kårstad fra Trelldom danner Djerv

Kjente navn danner bandet Djerv

Animal Alpha, Stonegard, Trelldom og Wadruna møtes i et nytt band kalt Djerv. Musikkbladet Metallhammer har stor tro på at Løkka-bandet blir en suksess i 2010!

LØKKA: Djerv er navnet på det nye bandet til vokalist Agnete Kjølsrud fra Animal Alpha, trommerslager Erlend Gjerde fra Stonegard/Wardruna og gitarist Stian Kårstad fra Trelldom.

Det nye bandet er et band i krysningen rock, metal og blackmetal som oppstår etter at både Stonegard og Animal Alpha i løpet av det siste året takket for seg.

Men nå er altså Agnete og Erlend igjen klare for scenen, denne gangen sammen med gitarist Stian Kårstad eller ”SIR” som han kaller seg når han enten gir ut plater med Trelldom, eller turnerer med Gorgoroth.

Røde tråder

I følge dem selv drar de bevisst tråder videre fra sine tidligere band inn i Djerv.

- Vi følte vel alle sammen at bandene vi kom fra hadde kvaliteter som vi burde ta med oss videre. For all del, Djerv er et nytt band med et nytt sound, men man kan jo høre hvem som synger for å si det sånn. Agnetes stemme var i stor grad særpreget til Animal Alpha, men vi har bevisst jobbet mot et hardere uttrykk enn det hun hadde der. Soundet er nedstrippet, grooveorientert og melodiøst, men Stians kalde black metal influerte riffing underbygger de mørke stemningene i musikken, sier Erlend Gjerde til Østkantavisa.

Album til våren

Bandet skriver låter i disse dager og sikter mot å gå i studio for å spille inn sitt debutalbumet til våren.

- Vi planlegger å slippe en singel og video før sommeren slik at vi forhåpentligvis kan spille noen festivaler. Jeg savner det som oppstår mellom publikum og meg. Det er magi, jeg elsker dem! Jeg kan nesten ikke vente med å stå på scenen igjen, sier Agnete Kjølsrud.

Spådd suksess

Selv om bandet er ferskt, så ferskt at musikk ikke er blitt offentliggjort før i disse dager, har de likevel fått mye oppmerksomhet av bransjen.

- Noen demoer har sirkulert rundt, og vi har fått overraskende mye god feedback fra så vel plateselskaper som journalister. I neste nummer av Metalhammer blir vi faktisk dratt frem som et band å holde øynene opp for I 2010. Litt artig når ikke engang preproduksonen er ferdig mikset, sier Stian Kårstad.


Grünerløkka-bandet har to låter som man kan høre på www.myspace.com/djervmusic

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere