RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjernen er urettferdigheten!


De største skadene på bilen er ikke synlige. I verste fall kan det hende hele bilen må skrotes.
De største skadene på bilen er ikke synlige. I verste fall kan det hende hele bilen må skrotes.
Sjåføren stakk av og etterlot store skader på bilen. Skadene får hun ikke dekket, men det som opprører Inger Rynning mest, er urettferdigheten ved det hele.

FROGNER: Juniværet var på sitt verste da Inger Rynning fra Ullern stod og vasket klær hos en venn i Løvenskiolds gate. Leiligheten hennes på Bestum var under oppussing, og hun hadde tre lass med skittentøy i bilen.

Et skikkelig smell

Plutselig hørte Rynning et skikkelig kraftig tordenskrall trodde hun. I virkeligheten var det lyden av en svart Mercedes stasjonsvogn som braste inn i bilen hennes som stod parkert rett utenfor.

To vitner så hendelsen, og en av dem, en taxisjåfør, registrerte at Mercedesen hadde DK-skilter, det ene hang og slang. Hele panseret var skrellet opp, og i følge vitnet ville sjåføren ha problemer med å se noe i det hele tatt.

På tross av smellen forsvant bilen videre i full fart mot Majorstuen, og etterlot Rynnings bil skjøvet langt inn på fortauet.

Forsvant

Rynnings venn gikk rundt i området i en time etterpå for å se om bilen stod etterlatt.

I tillegg har Rynning kontaktet en rekke bilverksteder for å høre om noen kan ha fått inn en bil som passer til beskrivelsen. Men ingen har sett en svart Mercedes med store frontskader. I ettertid kom reaksjonen.

Det gjorde noe med meg. Jeg holdt jo på å lesse skittentøyet ut av basgasjerommet. Tenk om jeg hadde stått der nede da det skjedde. Da hadde det vært snakk om alvorlige personskader, sier Rynning.

Må kanskje vrakes

Bilen har fått seg en kraftig smell, og skadene er på minst mellom 30 0 000 og 60 000 kroner. I verste fall må den skrotes. Hele rammen kan være skjev, og i tillegg er det snakk om skader på girkassen, bakakslingene og forstillingen på høyre hjul.

Det rammer så hardt. Bilen er den eneste forbindelsen jeg har til barn, barnebarn og min 92 år gamle mor som bor ti mil unna i Fredriksstad, sier hun.

Ikke dekket

Siden Rynning kun har delkasko på bilen, får hun ikke dekket påkjørselen av forsikringsselskapet, noe hun var uvitende om før hendelsen. Men det som opprører henne aller mest er urettferdigheten.

Jeg vet at jeg ikke er den eneste som opplever slike hendelser. Kjernen i denne historien er urettferdigheten ved det hele. Jeg skjønner ikke hvordan vedkommende kan gå videre med så tung samvittighet, sier hun.

Jeg hadde et personlig forhold til den bilen, jeg synes det gjør så vondt.

Ønsker kontakt

Saken er politianmeldt. Hvis vedkommende som kjørte inn i Inger Rynnings bil 26. juni klokken 22.20, kjenner seg igjen i denne artikkelen, er personen velkommen til å ta kontakt med Rynning gjennom redaksjonen.

Hvis noen kan gi hjelp eller opplysninger som fører til oppklaring av saken, er Rynning og hennes venn villige til å gi en dusør på 6000 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere