*Nettavisen* Nyheter.

Kjerringa mot strømmen

Jon Vidar Semb var litt nervøs da finanskrisa slo til for fult. Nå er han positiv, salget på Lillogrenda går unna.

Mens noen ikke får solgt boliger, går det unna i Lillogrenda. På onsdag er det visninger igjen.

AMMERUD: Første byggetrinn er ikke bare ferdig, men også utsolgt. Det er prosjektsjef i JM Byggholt Jon Vidar Semb glad for.

Vi har gjort noen tiltak som har vist seg å fungere. Blant annet å sette ned prisen mellom åtte-ti prosent. Nå er vi godt i gang med andre byggetrinn, sier Semb.

Flytter snart inn

Ikke nok med at første del er utsolgt, men de har også solgt leiligheter i andre byggetrinn. Det er seks ledige leiligheter igjen og byggingen er ferdig i mai.

Det var litt trøblete når finanskrisen kom, men på nyåret har det gått over all forventning, sier Semb.

Allerede i mars flytter de første beboerne som har kjøpt leiligheter i andre byggetrinn inn. Da lages også visningsleiligheten.

Dere er litt sånn kjerringa mot finanskrisa?

Vi er vel det! Jeg var litt bekymret med tanke på boligmarkedet og finanskrisa, men det er tydelig at vi gjør noe riktig, sier Semb.

Snart klart for tredje

Semb hadde kanskje litt ekstra å tenke på men både salg og bygging går unna. Når andre byggetrinn er ferdig og to salg til er gjort, starter JM Byggholt på siste byggetrinn. Det første byggetrinnet besto av leiligheter med fem og seks rom, andre byggtrinn har fire rom. Det siste byggetrinnet vil ha større leiligheter.

De som bor i de ferdige boligene er fornøyde, men de savner litt flere naboer har de sagt. Men nå får de jo det. Det er vel litt sånn at man ikke vil være den første ute, sier Semb.

Les mer om leilighetene som bygges ved marka på www.jmbyggholt.no.

Annonsebilag