RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjøkkenbrann på Grünerløkka

Oslo brann- og redningsetat (OBRE) tar ingen sjanser når de får meldinger om branntilløp i gamle bygårder. En person ble behandlet på stedet etter å ha fått i seg røyk etter at det brøyt ut brann i en kjøkkenventilator. Fire personer ble evakuert.
Oslo brann- og redningsetat (OBRE) tar ingen sjanser når de får meldinger om branntilløp i gamle bygårder. En person ble behandlet på stedet etter å ha fått i seg røyk etter at det brøyt ut brann i en kjøkkenventilator. Fire personer ble evakuert. Foto: Bjørn Skomakerstuen (Nettavisen)
Sist oppdatert:
Det brenner i en gammel bygård i Thorvald Meyers gate.

Det oppsto brann i et kjøkken i Thorvald Meyers gate rett før klokka 17 onsdag. Brannvesenet sendte tre brannbiler og en ekstra røykdykkerbil for å være på den sikre siden.

Brannvesenet skriver på Twitter at de trolig har fått kontroll på brannen og de holder på med riving.

Til Nettavisen sier brannvakta i Oslo at de har slått ned flammene, men siden dette er en svært gammel bygård, vil de være på den sikre siden. 

Trikkene som skal nedover mot sentrum står, på grunn av brannen. Tre brannbiler, tre politibiler og noe ambulansepersonell er på stedet. 

Politiet melder at det oppsto røykutvikling fra en ventilator. Fire personer ble evakuert. En av dem ble behandlet av ambulansepersonell på stedet etter å ha fått i seg litt røyk.

Alle trikkene i retning sentrum ble stående stille på grunn av brannen i Thorvald Meyers gate på Grünerløkka.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere