Kjøpte masse ski i Østerrike!

KUPP: Mulig å gjøre kupp på bruktmessa helgen 4 - 6. november - blant annet når det gjelder slalomski - her fra venstre alpinistene Celia Thelle, Nora Schie Larsen, Leander Thelle og Iver Walday Næss, og som alle er enige om at de gleder seg veldig til snøen endelig kommer.

KUPP: Mulig å gjøre kupp på bruktmessa helgen 4 - 6. november - blant annet når det gjelder slalomski - her fra venstre alpinistene Celia Thelle, Nora Schie Larsen, Leander Thelle og Iver Walday Næss, og som alle er enige om at de gleder seg veldig til snøen endelig kommer. Foto: Kristin Tufte Haga

Alpingruppa dro på tur til Østerrike, og kjøpte likesågodt med seg masse ski hjem for videresalg på den forestående sportsmessa på Engebråten.

KJELSÅS:– To driftige damer i gruppa saumfarte skiutleiene fra Mayrhofen til Hintertux. Dette er flotte kvalitetsski som er godt vedlikeholdt av proffe servicemannskaper, og som skal selges på sportsmessa helgen 4 - 6. nvember - på Engebråten. Vi har aldri klart å tilfredsstille etterspørselen etter alpinski for de minste på messa - skiene forsvinner ut fortere enn de kommer inn. Men nå har vi ihvertfall et ekstralager på rundt 30 par å ta av, forteller Håvard Thelle i Kjelsås Alpin.

God idé

Det var i høstferien, da alpingruppa var på treningssamling i Hintertux i Østerike, ideen om å kjøpe inn alpinski fra skiutleiene i området, dukket opp. Utleiene ble kontaktet, skiene selvfraktet til Norge, og nå er altså skiene snart til salgs på bruktmesse på Kjelsås, i tillegg til alle andre skivarianter - også langrenn - snowboards, staver, sko, skøyter, hjelmer med mer.

Kupp

– Det blir nok mulig å gjøre flere kupp på bruktmessa, frister Thelle.

Det er også alpingruppa som er arrangør av den årlige bruktmessa, som i år starter kl. 10.00 lørdag og kl. 11.00 søndagen, og som er godt besøkt fra tidligere år. Gruppa har medlemmer fra flere steder i Oslo - ikke bare fra Grefsen/kjelsås. Mer info om Kjelsås Alpingruppe og og bruktmessa: : www.kjelsaas.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.