*Nettavisen* Nyheter.

Kjør, for f...!!!

 

Kjærligheten kan føre til så mangt. For hva gjør man ikke for, ja nettopp, kjærligheten.

Selv står jeg opp minst én time før jeg egentlig behøver, dropper frokosten i all hast og tar på nytt fatt på strekningen Drammen-Røa...i bil. Ikke det at jeg ikke kunne benyttet meg av kollektivtransport som så mange andre. Det er bare så alt for deilig å vite at bilen, den står der, og jeg kan dra så fort jeg er ferdig med dagens arbeid. Men det tærer på! Tålmodigheten settes daglig på umenneskelige prøver når veibanen foran forsvinner i et hav av røde bremselys.

Joda, det er ganske riktig dager som er verre enn andre, men jeg venter fortsatt på de virkelige gode dagene. Dagene da jeg kan være først ute i rundkjøringen, ligge i ett felt uten å bekymre meg over 60 lastebiler som akkurat har rundet 50 km/t, eller finner ut av at de for sikkerthet skyld skal passere en annen lastebil i den nette fart av 30 km/t. Når jeg kan passere Slependen med et bredt smil om munnen og bare cruise inn mot Lysaker. Jeg tror ikke dagen kommer...

Garantert må jeg snart bite i det sure eplet, sette bilen hjemme og krabbe de tre tunge trinnene opp og inn på Timesekspressen. I regn, sludd og snø må jeg så gå av på Lysaker for å ta første buss opp til kontoret på Røa. Hvis bussen kommer da... Hvis ikke, får jeg vel ta bena fatt. Sparer jo noen tusen i medlemsskap på treningsstudioet på det. Så kanskje ikke det er så dumt likevel.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.