Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjørte buss med russ på taket

 
 
En mann mistet lappen for å ha kjørt med uforsvarlig last. Noen russ sto på taket av bussen oppover Ekebergveien. Les politiloggen for helgen her.

TATT MED NARKOTIKA

SKULLERUD: Fredag morgen ble en mann stanset ved Skullerud T-banestasjon. Det viste seg at mannen var i besittelse av noe hasj og han ble anmeldt for forholdet og dimittert. Det dreide seg om en mann på 47 år.

STAKK AV FRA HÆRVERK

ABILDSØ: Politi rykket ut fredag kveld etter melding om at tre personer drev hærverk ved Statoil i Lambertseterveien ved Abildsø. Personene hadde imidlertid stukket av fra stedet i en bil da patruljen kom.

KLAGET PÅ RUSSEBRÅK

KASTELLET: Natt til lørdag klaget naboer på russebråk ved Shell Kastellet. Noen av russen hadde også vært inne på bensinstasjonen og laget bråk. Trolig var det også nasket noe fra butikken. Politiet ankom og ba alle om å forlate stedet.

BAR PISTOL OG GOLFKØLLE

OPPSAL: Lørdag ettermiddag ble en mistenkelig person observert ved Oppsal T-banestasjon. Personen skulle bære på en pistol og en golfkølle. Flere patruljer kom til stedet og en person ble pågrepet etter hvert. Det dreide seg om en mann på 30 år og han var ganske riktig i besittelse av nevnte gjenstander.

MISTET LAPPEN MED FEILLAST

ABILDSØ: En 36 år gammel mann hadde lastet bilen sin full av materialer etter handel hos Byggmax i Enebakkveien lørdag ettermiddag. Politi ble varslet og bilen ble stanset i Smedbergveien. Det viste seg at mannen hadde stukket materialene inn bagasjerommet, gjennom coupeen og ut gjennom høyre sidevindu. Politiet beslagla førerkortet og føreren er anmeldt.

– En meget trafikkfarlig situasjon, selv om en mann holdt rundt materialene, sier Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

HELGENS INNBRUDD

BOGERUD/HØYENHALL: Det har vært to innbrudd i vårt distrikt i helgen. I Martin Linges vei på Bogerud hadde noen brutt opp et vindu i en bolig. Lørdag morgen kom det melding om innbrudd i en enebolig i Gartnerveien ved Høyenhall. Innbruddet var skjedd i løpet av natten. En pc og en mobil var tatt.

TATT MED ELVÅPEN

MORTENSRUD: En bil ble stanset lørdag kveld på E6 ved Mortensrud E6. Føreren, en mann på 42 år, hadde ikke førerkort. Samtidig ble det funnet elektrosjokkvåpen i bilen. Mannen ble pågrepet og kjørt i sentralarresten.

VILLKJØRING PÅ E18

ULVØYA: Politiet fikk inn melding om farlig kjøring på E18 ved Ulvøya natt til søndag. En bilist hadde krysset sperrelinjen flere ganger, og foretatt noen u-svinger. Bilen ble stanset ved Bispelokket. Føreren hadde ikke gyldig førerkort og var også etterlyst i henhold til utlendingsloven. Mannen ble pågrepet og kjørt i arresten. Bilen ble tauet av Viking.

TAGGET NED TRIKKER

HOLTET: Søndag morgen oppdaget man at tre vogner var blitt tagget ned på Holtet vognhall. En patrulje kom til stedet, tok bilder og skrev anmeldelse.

SATT SPRØYTE I BIL

ULVØYA: Søndag fikk politiet en melding om at en person i bil så ut til å sette en sprøyte med narkotika i armen. Meldingen kom fra Grønnsundveien på Ulvøya. Politiet kom over den aktuelle bilen, og det viste seg at en kvinnelig passasjer hadde satt en sprøyte og var trolig i besittelse av narkotika. Den 46 år gamle kvinnen ble pågrepet og kjørt i arresten.

STJAL FRA TIVOLI

BØLER: Søndag morgen rapporterte Egedes tivoli ifra om grovt tyveri. Tivoliet hadde da tilhold på grusbanen på Bøler. Noen containere som tilhørte tivoliet var brutt opp.

RUSS STOD PÅ TAKET AV BUSS

NORDSTRAND: En russebuss ble stanset i Ekebergveien natt til mandag ved femtiden om morgenen. Bussen ble stanset fordi det sto noen personer på taket. Det viste seg at bussen ikke hadde fartsskriver som virket, og de fikk dermed ikke kjøre videre før feilen var rettet opp. Fører ble anmeldt for brudd på veitrafikklovens §3 grunnet personene som hadde oppholdt seg på taket.

TRE BILER I KOLLISJON

RYEN: Tre biler var involvert i en ulykke på E6 ved Ryen mandag morgen. En kvinnelig fører hadde blitt påkjørt bakfra og ble fraktet til legevakten av ambulanse med smerter i skulder og nakke. To biler måtte taues inn.

STJAL FRA POSTKASSER

HOLMLIA: Mandag ettermiddag ble to personer observert i Liakollveien mens de stjal post fra postkasser. Politiet kom etter hvert over begge to, men den ene klarte å stikke av. Den andre ble pågrepet. Mannen som løp kastet fra seg en sekk med en del kredittkort i. Politiet har i etterkant arrestert en mann som de mistenker er han som stakk fra stedet. Forholdet etterforskes videre.

TØRRKOKT KJELE

LAMBERTSETER: En tørrkokt kjele utløste brannalarm i Antenneveien mandag kveld. Én person ble kontrollert av ambulanse på stedet. Politiet skriver rapport om forholdet.

Delta i debatten! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Delta i debatten! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!