*Nettavisen* Nyheter.

Kjørte inn i stengt tunnel

Når bommene går ned, bør man droppe å kjøre inn i tunnelen. Det gjorde ikke 71-åringen mandag kveld. Foto: Google Street View

Når bommen går ned bør man stoppe. Les om sjåføren som ikke gjorde det, og andre saker fra Manglerud-politiets logg de siste dagene.

SVARTDALSTUNNELLEN: Mandag kveld kom det melding til politiet om trafikale problemer i Svartdalstunnelen. En bil hadde ikke stoppet mens bommene gikk ned.

Det ble bare små skader på bilen. Den 71 år gamle sjåføren samtykket i at det ble tatt beslag i førerkortet.

Andre saker fra Manglerud-politiets logg:

Ung jente veltet på moped

LJABRU: Mandag ettermiddag veltet en ung jente på moped i Ekebergveien på Ljabru. Hun hadde holdt lav fart, men hjulene slapp grepet på den våte asfalten.

Den 16 år gamle jenta ble forslått, men ikke alvorlig skadet. Hun ble kjørt av sin mor til legevakten.

Stjal spylevæske

BEKKELAGET: Klokken 03 natt til tirsdag kom det melding om at tyver tok seg til rette på bensinstasjonen på Mosseveien på Bekkelaget. De forsynte seg med spylevæske. En 40 år gammel mann ble pågrepet. Det skal ha vært flere som hadde vært med ham.

Problemer på E6

E6: Tirsdag morgen gikk trafikken ekstra sakte innover Europaveien. Først fikk en bil stans ved Klemetsrud , men fikk raskt assistanse av bergingsbil. Kort etter kjørte tre biler i hverandre i Skulleruddumpa. En person klaget over smerter i nakken.

Brann var bare damp

HAUKETO: Tirsdag ved 10-tiden kom det melding om mulig brann i en bolig i Ljabruveien ved Hauketo. Det viste seg at røyk bare var damp som stammet fra en vannlekkasje bak et dusjkabinett.

Stjal PC

LJABRU: Tirsdag ettermiddag ble det meldt om innbrudd i løpet av dagen i en bilig i Ekebergveien på Ljabru. En dør var brutt opp og i alle fall var en PC stjålet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.