*Nettavisen* Nyheter.

Kjørte ned mann i fotgjengerfelt

  Foto: Illustrasjonsfoto

Med tolv tidligere dommer for kjøring uten gyldig førerkort meide en 47 år gammel mann ned en annen mann i Rosenholmveien.

OSLO TINGRETT: – Han later ikke til å ha noen respekt eller forståelse for vegtrafikkloven, skriver Oslo tingrett i dommen mot en 47 år gammel mann fra Søndre Nordstrand.

Mannen møtte ikke da saken mot han gikk i Oslo tingrett før jul. Den 25. september 2001 klokken 01.30 kjørte han på en annen mann i et fotgjengerfelt i Rosenholmveien med en motorsykkel.

Den påkjørte mannen ble påført sårskader, leverskade og et brudd i en ankel og har vært sykmeldt i varierende grad i mer enn ett år.

Mannen er hele tolv ganger tidligere dømt for kjøring uten gyldig førerkort. 47-åringen ble også stanset av politiet for kjøring uten gyldig førerkort etter ulykken i Rosenholmveien.

LES FLERE DOMSSAKER FRA OSLO TINGRETT HER

I tråd med aktors påstand ble mannen dømt til 90 dagers fengsel for å ha voldt skade på en person med motorkjøretøy, uaktsom kjøring, for ikke å ha overholdt vikeplikten og for nok en gang å ha kjørt uten gyldig førerkort.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag