Kjørte ned poststativ

 

 

Feriestillhet begynner å merkes hos politiet. – Sist uke var ganske rolig, sier førstebetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud.

VÅRE BYDELER: Men noe ble da ført i "protokollen".

Innbrudd

Forrige tirsdag formiddag tok en person seg inn i en bolig i Sandstuveien på Brattlikollen. Han ble overrasket av eier og hoppet ut gjennom et vindu og ble borte. Han fikk med seg en lommebok.

Uten førerkort

Forrige tirsdag kveld stoppet politiet en bil på Ljabrudiagonalen. Føreren hadde ikke førerkort, og ble anmeldt for det forholdet. Han måtte få tak i en annen sjåfør til å kjøre bilen hjem.

Fant stjålet moped

Tre gutter i 13-årsalderen badet forrige onsdag ettermiddag i Skraperudtjern. De dykket, og nede på bunden fant de en moped. Denne viste seg å være meldt stjålet i slutten av september 2009. Politiet berømmer guttene for godt detektivarbeid.

Kjørte ned poststativ

Forrige onsdag kveld kjørte en bil ned et postkassestativ i Tjernlia på Klemetsrud. Bilfører og eier av stativ ordnet opp seg imellom ved å fylle ut skademeldingsskjema.

Festbråk

Natt til torsdag fikk politiet flere meldinger om festbråk fra et hus i Munkerudkleiva. Litt over klokken 01 var politiet på stedet. To personer ble sendt arresten.

Hadde ikke arbeidstillatelse

Politiet kom torsdag litt over klokken 09 over to utlendinger i Grenhekkveien på Bryn. De var asylsøkere fra Usbekistan og hadde ikke arbeidstillatelse.

4 pågrepet

Politiet var torsdag formiddag på leting etter en ulovlig teltleir i Bjørndal-området. Dette førte dem etter hvert til et sted på Hauketo hvor det ble utført ulovlig arbeid. Fire personer ble pågrepet - to fra England og to fra Romania.

Ulovlig opphold

Politiet pågrep torsdag ettermiddag en mann på Oppsal. Det viste seg at han 35 år, antakelig fra Gambia og uten lovlig opphold i Norge.

Fant tyvegods

Politiet kom litt før klokken 22 torsdag over et parti varer som antakelig var tyvegods. Omkring 50 solbriller og smykker ble beslaglagt. Dette skjedde i Midttunveien på Nordstrand

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.