*Nettavisen* Nyheter.

Kjørte ut og sovnet i bilen i fylla

  Foto: Illustrasjonsfoto: Camilla Svendsen

Politiet har den siste uken tatt flere som hadde kjørt i beruset tilstand.

Kjørte ut i fylla

SKØYENÅSEN: Fredag morgen ble det meldt at en bil hadde kjørt i grøfta i Låveveien. Da politiet kom til stedet, fant de en mann sovende i bilen. Han var tydelig beruset. 43-åringen påsto han ikke hadde kjørt, men sporene vist tydelig hvordan ferden hadde gått.

Vinglete fyllekjøring

KLEMETSRUD/BJØRNDAL: Svært vinglete kjøring av en bil fra Sørliveien mot Mortensrud, lød meldingen politiet fikk lørdag kveld. Ved hjelp av vitneobservasjoner kom politiet etter hvert til en adresse på Bjørndal. Der fant de en tydelig beruset person som ble knyttet til kjøringen. Den 29 år gamle mannen ble kjørt sentralarresten.

Kjørte i rus

KLEMETSRUD: En mulig beruset bilfører ble onsdag morgen stoppet på E6 ved Klemetsrud. Ved nærmere kontakt, ble det klart at han var ruset. Det ble også funnet noe canabis i bilen.

Les også: Alt gikk i svart – dette var årsaken

Åpnet dør med jernstang

PRINSDAL: Tidlig fredag morgen meldte vitner at en mann forsøkte å bryte opp en dør i et hus i Lerdalsfartet i Prinsdal. Han brukte en jernstang. Det var mye støy i forbindelse med døråpningen.

Politiet fikk kontakt med mannen som viste seg å være eier av leiligheten. Hvorfor han brukte denne spesielle måten å komme seg inn på, er uklart. Han ble anmeldt etter paragraf 350 - forstyrring av ro og orden.

Prøvde å stikke av

BEKKELAGET: Tre personer fikk det veldig travelt på Shell-stasjonen på Bekkelaget da de forsto at politiet var etter dem. De stakk av, men etter hvert kom to av dem tilbake. Også den tredje dukket etter hvert opp. Det viste seg at han ikke hadde alt i orden for å kjøre bil. Den 47 år gamle mannen ble kjørt til sentralarresten.

Mye bråk ved velhuset

PRINSDAL: Natt til lørdag ble det meldt om mye bråk ved velhuset i Prinsdal. Politiet ble møtt av 80-100 festdeltagere i 19-20-årsalderen. Hva som var forløper til urolighetene, var noe uklart, men det hadde antagelig skjedd noe mellom to parter. En person ble kjørt bort. I løpet av en snau time var område ryddet og festen avsluttet.

Bilbrann

PRINSDAL: Ved 02-tiden natt til søndag ble det meldt at det brant i en bil ved Prinsdal skole. Brannen ble slukket. Ikke andre skader enn på den ene bilen.

Gikk i skinnegangen

MANGLERUD: Søndag morgen tok en Securitas-vakt seg av en svært beruset mann som gikk i skinnegangen ved Manglerud T-banestasjon. 34-åringen ble kjørt bort av politiet.

Hadde feil skilt

HAUKETO: Søndag kveld ble en bil stoppet i Ljabruveien. Den var utstyrt med skilt som hørte til en annen bil. Den var ikke forsikret, og fører må også stå til rette for en del andre forhold. Han ble anmeldt.

Falt i t-banesporet

SKULLERUD: En mann falt natt til mandag ned i T-banesporet på Skullerud. Han ble hjulpet opp av et vitne som deretter varslet politi og ambulanse. Han ble kjørt til legevakten med smerter i ryggen og et ben.

Politiet var raskest

HOLMLIA: Politiet stoppet mandag formiddag en bil i Holmliaveien. Fører forsøkte å stikke av, men nok en gang viste det seg at polititjenestemenn er raske til bens, og han ble tatt igjen.

Han ble tatt med til politiposten. Begrunnelsen for å stikke av, var at han ikke hadde gyldig førerkort.

Rasert bolig

NEKKELAGET: Mandag kveld kom en huseier hjem og registrerte raskt at det hadde vært innbrudd. Noen hadde kommet seg inn via en verandadør og rasert boligen.

Mistet lappen

KLEMETSRUD: Mandag kveld registrerte en politipatrulje en bil som kjørte svært fort. En 42 år gammel mann mistet førerkortet på stedet. Det er noe uklart hvor fort han hadde kjørt.

Tatt i stjålet bil

LAMBERTSETER: Sent mandag kveld ble en bil stoppet i Feltspatveien på Lambertseter. Bilen var meldt stjålet. En 33 år gammel kvinne og en 48 år gammel mann ble pågrepet.

Tre biler i smell

MORTENSRUD: Det ble litt ekstra forsinkelse på trafikkanter som tirsdag morgen kjørte innover E6. For ved Mortensrud kjørte tre biler i hverandre. Ingen personskader, men trafikale problemer inn til de tre bilene kom seg ut av kjørebanen og partene fikk skrevet skademeldinger.

To forhold

E6: Politiet stoppet natt til onsdag en bil på E6 . Kjøretøyet var begjært avregistrert og sjåføren hadde ikke gyldig førerkort. Den 24 år gamle mannen ble anmeldt.

Hest uten rytter

TRASOP: Onsdag formiddag kom det flere meldinger om en rytterløs hest var i farta på Ytre Ringvei ved Trasop i retning Tveita. Etter hvert ble hesten stoppet og de to partene i ekvipasjen ble gjenforenet. Rytteren ble sjekket av ambulansepersonell.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.