Kjørte utfor 20 meter skrent

 

  Foto: Illustrasjonsfoto

En 34 år gammel mann kom uskadd fra en solid utforkjøring natt til onsdag.

HAUKETO: Det var like før klokken 05 natt til onsdag politiet fikk melding om en trafikkulykke i Ljabruveien ved Kronveien på Hauketo/Ljanskollen. Da politiet kom til stedet, så de at en bil hadde kjørt utfor en skrent på 20-25 meter.

Etter en stund kom en mann ut fra bilen. Han var uskadd, men atferden tydet på at han var godt beruset. Han var alene i bilen.


Les mer Manglerud-politiets logg her:

Hytteinnbrudd

SVÆRSVANN: Mandag morgen ble det meldt at det hadde vært innbrudd i en hytte ved Sværsvann. Terrassedøren var knust, men eier har opplyst at lite er stjålet.

Politiet har ikke fått flere meldinger om hytteinnbrudd i området.

Falske 1000-lapper

MORTENSRUD: Mandag kveld meldte vekter på Mortensrud senter at de hadde tatt hånd om en kvinne som hadde forsøkt å betale med falske 1000-lapper. Politiet pågrep en 27 år gammel kvinne, og en halvtime senere ble også en 28 år gammel mann tatt.

Slo ned 13-åring

HAUKETO: Tirsdag ettermiddag ringte en ung gutt politiet og fortalte at han var slått av to eldre gutter. Den fornærmede var bare 13 år. Dette hadde skjedd på Hauketo stasjon. Politiet har mistanke til to 16 år gamle gutter. Bakgrunnen for slåssingen er noe uklar, men saken blir fulgt opp av politiet.

Formiddagsinnbrudd

TRASOP: Tirsdag ettermiddag oppdaget en huseier at det hadde vært noen i boligen i Trasoppterrassen i løpet av dagen. En terrassedør var brutt opp. Politiet var på stedet på kvelden. De fikk opplyst at ingen ting var stjålet.

Luktet svidd

HOLMLIA: Natt til onsdag kom det meldinger om at det luktet svidd fra en brakkerigg i Rosenholmveien. Nødetatene kunne etter hvert konkludere med at det ikke var noen brann, men at det var kortslutning i en panelovn.

Tre til lege etter brann

BJØRNERUD: Klokken 04 natt til onsdag kom det melding om full fyr i en mindre bolig i Ljabruveien 120 vede Bjørnerud. Tre personer ble kjørt til legevakten for sjekk. Huset er et av flere som for en del år siden ble satt opp for bostedsløse.

Stjal PC

MANGLERUD: Onsdag morgen ble det meldt om at det i løpet av natten hadde vært innbrudd i et kontor i Abellund Borettslag i Treskeveien . En PC ble stjålet.

Elgpåkjørsel

KLEMETSRUD: Våre bydeler er relativt sjelden sted for trafikkulykker der skogens konge – elgen – og biler er involvert. Men onsdag ettermiddag skjedde det på Enebakkveien utenfor SeOp på Klemetsrud. Mor med fire barn i bilen kom uskadd fra det solide sammenstøtet, men elgen døde på stedet.

Viltnemda foretok opprydding. Ettermiddagstrafikken utover ble betydelig berørt.

Tatt for to innbrudd

LILLE LANGERUD: Mellom klokken 02 og 03 natt til torsdag ble det meldt om innbrudd i Lille Langerud barnehage, og det var sett en person i nærheten. Politiet satt i gang søk med hund, og etter en halv time ble en mann pågrepet ved sykehjemmet. Han erkjente forholdet og la også på en tilståelse for tilsvarende for en uke siden. Den 47 år gamle mannen ble kjørt sentralarresten. Han er godt kjent hos politiet på Stovner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Nyheter

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag