RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjøpers marked

Det har vært et stort prisfall på leiligheter i Oslo de seks siste månedene. Det er uten tvil kjøpers marked, sier ekspert.

Leiligheter i Oslo vest holder seg langt bedre i pris enn på østkanten, melder Finansavisen. I følge deres undersøkelser er det store sprik i boligmarkedet i Oslo.

Mens leilighetsprisene i østlige bydeler som Stovner og Østensjø har falt syv prosent siden juni, har fallet på Frogner eller i Ullern vært under tre prosent.

- De sentrumsnære og tradisjonelt mest attraktive områdene holder seg best, fordi folk føler seg trygge når de handler og at de får igjen pengene på sikt, sier daglig leder Anne Aartun hos Krogsveen på Stovner til avisen.

- Det er uten tvil kjøpers marked, og det ville jeg ha benyttet meg av, sier Krogsveen-megleren, som overfor Finansavisen reagerer på at ikke flere spekulerer i en mulig høyere verdistigning på sikt ved å kjøpe i et billig område.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere