RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjære Oslo-beboer


ÅSNE HAVNELID
ÅSNE HAVNELID Foto: FOTO: VIDAR BAKKEN

Fra onsdag 23. februar og tolv dager fram blir Oslo midtpunkt for verdens oppmerksomhet, når byen for fjerde gang arrangerer verdensmesterskapet på ski. Ski-VM blir det største idrettsarrangementet i Norge siden OL på Lillehammer. Vi forventer rundt 650 utøvere fra over 53 nasjoner, omlag 1800 fra media og opp mot 300 000 tilskuere. Flere hundre millioner tv-seere over hele verden får se Nrks unike tv-bilder. Oslo vil stå i sentrum som verdens vinterhovedstad!

LES ALT OM SKI-VM HER

LES OGSÅ: 100 DAGER IGJEN

Holmenkollen nasjonalanlegg blir verdens mest moderne helårsanlegg for nordiske grener takket være investeringen som Oslo kommune har gjort. Anlegget blir langt mer enn en hoppbakke. Vi får et helårsanlegg med langrennsarena, storbakke i Kollen og fem hoppbakker i Midtstuen, hvor byens barn, unge, topp og bredde kan dyrke idretten. Nye Holmenkollen nasjonalanlegg vil være til glede for hverdagsidretten, toppidrettsutøvere, Oslo-borgere og turister i mange tiår, og Ski-VM 2011 er så heldige at vi får ta i bruk anlegget først.

Ski-VM 2011 skal være vertskap for alle dere som kommer til Holmenkollen, og vi håper å gi dere en minnerik opplevelse. Sammen skal vi skape en Kollenstemning som verden aldri har opplevd tidligere. Vi på VM-laget skal begeistre en hel ski-verden, og vise at vi leverer høy VM-standard i alle ledd.

Vi gleder oss enormt til begivenhetene, og håper å se Oslos borgere langs løypene, på tribunene eller under medaljeseremonien under VM.

Med vennlig hilsen
Åsne Havnelid

Adm.direktør Ski-VM

LES ALT OM SKI-VM HER

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere