RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Marko Milosevic og Mona Fossen, begge med nummer 10 på ryggen, gleder seg til å spille cupfinale til lørdag. Men det er sannsynligvis bare Mona som får sett sin kjære i aksjon på banen.
Marko Milosevic og Mona Fossen, begge med nummer 10 på ryggen, gleder seg til å spille cupfinale til lørdag. Men det er sannsynligvis bare Mona som får sett sin kjære i aksjon på banen.

Kjærestepar i finalen

Abildsøjenta Mona Fossen, fikk med seg kjæresten til Oslo, og til helgen kjemper de om hvert sitt NM-gull.

BJØRDAL: Når Oslo Volleys dame- og herrelag spiller hver sin cupfinale i Bjørnholthallen lørdag er det med kjæresteparet Mona Fossen og Marko Milosevic på hvert sitt lag.

Mona har vært i klubben siden hun var 12 år, og har spilt flere NM-finaler for Oslo.

For Marko derimot er dette hans første sesong i klubben, og hans første cupfinale i oslodrakta. Og på andre siden av nettet på lørdag står hans gamle lagkamerater fra Kristiansand.

Det blir litt rart, og sikkert en tøff kamp. Men jeg tror at dersom vi gir maks, så vinner vi, sier Marko optimistisk.

Trives godt i hovedstaden

Marko og Mona bor ikke sammen, men de har begge «samboere» fra Oslo Volley. Mona bor i en hybel på Grønland sammen med Tonje Reme Sand, mens Marko bor midlertidig sammen med herretreneren på Frogner.

Jeg trives veldig godt i hovedstaden, sier Marko og titter kjærlig bort på Mona.

Hun er den eneste på damelaget som er hundre prosent lokal, født og oppvokst på Abildsø. Begge gleder seg til helgens dyst, men det sannsynligvis bare Mona som får sett sin kjære i aksjon. Damefinalen går klokken 13.30, mens herrefinalen starter 15.45.

Gutta må nok varme opp mens vi spiller, men vi jentene skal i hvert fall heie på dem etter vår kamp, smiler Mona.

Tenker mest på oss selv

Hun tror oslodamene har større sjans enn noen gang til å ta skalpen på suverene Koll.

Vi har bedre sjans til å ta dem i år enn tidligere. I år tror jeg faktisk oppriktig talt at vi kan vinne, sier Mona. Kjæresten Marko stemmer i.

Koll kan være solide på papiret, men i en finale kan alt skje, sier han. Kjæresteparet er imidlertid ikke nervøse på hverandres vegne.

Vi tenker nok mest på oss selv begge to, ler turtelduene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere