RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjærlighet i løvet


Nydelig og kunstnerisk i Tøyenparken – I LØV U.
Nydelig og kunstnerisk i Tøyenparken – I LØV U.
Du har muligens sett det hvis du tar bussen forbi Tøyenparken. Nå har Nordstrands Blad funnet ut hvem som står bak det kunstneriske innslaget i parken.

TØYEN/MANGLERUD: «I LØV U» skrevet med løvblader pryder parken på Tøyen. Nå kan Nordstrands Blad avsløre at det er elever fra Manglerud videregående skole som står for kunstverket.

Overraskelse

De hadde fått i oppgave å flytte eller organisere ting i naturen, og lage et overraskelses moment av dette uten at de tilførte noe ekstra.

– Et viktig prinsipp var å lage noe en kan forlate og at naturen skal kunne ta kunstverket «tilbake» uten at noen trenger å rydde det opp, sier Nina Berg som er lærer på Manglerud videregående skole.

Positivt

De tror kunstverket har hatt en positiv effekt på de som daglig passerer området.

– Vi ønsket å glede de forbipasserende med et glad-budskap. Derfor var valget enkelt da vi skrev I LØV U med løv, opplyser hun.

– Det er gledelig å se at verket har blitt liggende en uke i parken nå. Et tegn på at folk liker det og viser respekt. Ingen har falt for fristelsen til å gå berserk og sparke bladene utover, avslutter Nina Berg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere