RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjørte i fylla fra Fredrikstad til Bogerud


Politiet stilte med store ressurser på Norway Cup i år, men har også rukket andre oppdrag sist uke.
Politiet stilte med store ressurser på Norway Cup i år, men har også rukket andre oppdrag sist uke. Foto: Foto: Magne Mellem Enoksen
En lang promilletur fortsatte inn til arresten i helgen. Les Manglerud-politiets logg her!

Fyllekjørte fra Fredrikstad

BOGERUD: Lørdag ettermiddag meldte en person at han kjørte innover E6 fra Follo. Bilen foran hadde en noe ustø kurs. Den ble stoppet i Paal Bergs vei på Bogerud.

Føreren, en 23 år gammel mann, hadde lånt farens bil. Da han ble stoppet, ble det fort klart at han var rimelig beruset. Turen hans hadde begynt i Fredrikstad og endte i sentralarresten i Oslo.  Det er ikke meldt om at han har vært borti noen på sin ferd.

Resirkulerte på ulovlig vis

SKULLERUD: Fredag ettermiddag meldte REMA 1000  på Skullerud at de hadde to personer i forretningen som resirkulerte/pantet flasker på en utspekulert måte. Den var i alle fall ikke lovlig. Flaskene ble kjørt i maskinen gjentatte ganger.

En 52 år gammel rumener ble pågrepet og blir tiltalt for bedrageri.

 

Kjørte på parkert bil

LAMBERTSETER: Fredag kveld måtte politiet bistå i et trafikkforhold i Kvartsveien på Lambertseter. En dame hadde kjørt på en parkert bil. Det var ingen mistanke om promillekjøring. Konklusjonen var kort og godt et øyeblikks uoppmerksomhet.

Bilfører ordnet selv opp med den påkjørte bils eier.

 

Hørte tre skudd

EKEBERG: Natt til lørdag ble det hørt skudd  på Ekeberg camping.  Det viste seg at smellene stammet fra kinaputter.

 

Fest på Katten

MOSSEVEIEN: Litt før klokken 03.00 natt til lørdag avsluttet politiet en fest som hadde vært på Katten. Høy musikk og skarpe lys irriterte beboere på oversiden av Mosseveien.

Festdeltagerne ble satt til å rydde opp etter seg før de ble vist bort fra stedet.

 

Bilbrann

NORDSTRAND: Lørdag formiddag ble det meldt om at det brant i en bil i Oberst Rodes vei. Det viste seg å ha blitt varmegang i noen ledninger. Brannfolkene fra Kastellet fikk raskt slukket.

 

Kontrollerte 70 bilister

RYEN: Politiet hadde søndag morgen kontroll i Enebakkveien på Ryen. 70 førere ble kontrollert. Ingen tatt for promillekjøring og heller ikke andre ulovlige forhold.

– Meget bra, konkluderer stasjonssjef Janne Stømner på Manglerud.

 

Skulle koke egg

MANGLERUD: Natt til mandag skulle en mann på Manglerud koke seg egg. Han sovnet fra matlagingen, og våknet ikke før en nabo tok seg inn i leiligheten hans og fikk han ut. Han hadde da fått i seg så mye røyk at han var bevisstløs. Han ble tatt hånd om av ambulansepersonell.

 

Singlet i glass

BOGERUD: Natt til mandag ringte en mann politiet og fortalte at han hadde hørt det single i glass. Det viste seg å stamme fra innbrudd i Kebabkroken hvor et vindu en dør var knust. En mann skal være observert mens han løp fra stedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere