RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjørte ned mann i fotgjengerfelt


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
Med tolv tidligere dommer for kjøring uten gyldig førerkort meide en 47 år gammel mann ned en annen mann i Rosenholmveien.

OSLO TINGRETT: – Han later ikke til å ha noen respekt eller forståelse for vegtrafikkloven, skriver Oslo tingrett i dommen mot en 47 år gammel mann fra Søndre Nordstrand.

Mannen møtte ikke da saken mot han gikk i Oslo tingrett før jul. Den 25. september 2001 klokken 01.30 kjørte han på en annen mann i et fotgjengerfelt i Rosenholmveien med en motorsykkel.

Den påkjørte mannen ble påført sårskader, leverskade og et brudd i en ankel og har vært sykmeldt i varierende grad i mer enn ett år.

Mannen er hele tolv ganger tidligere dømt for kjøring uten gyldig førerkort. 47-åringen ble også stanset av politiet for kjøring uten gyldig førerkort etter ulykken i Rosenholmveien.

LES FLERE DOMSSAKER FRA OSLO TINGRETT HER

I tråd med aktors påstand ble mannen dømt til 90 dagers fengsel for å ha voldt skade på en person med motorkjøretøy, uaktsom kjøring, for ikke å ha overholdt vikeplikten og for nok en gang å ha kjørt uten gyldig førerkort.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere