RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjørte taxi fikk sosialstøtte

En 49 år gammel mann fikk 163 000 kroner i sosialstøtte fra Nordstrand sosialsenter samtidig som han jobbet som drosjesjåfør.

NORDSTRAND/OSLO TINGRETT: Mannen, som for tiden bor i Pakistan, fikk i perioden fra 29. november 2001 til 20. september 2003 162 483 kroner fra sosialkontoret på Nordstrand. Samtidig jobbet han for en drosjeeier.

Nektet

Forholdet ble avdekket i forbindelse med drosjesvindelsaken hvor i alt 66 personer ble mistenkt for bedrageri av Oslo kommune.

I tingretten nektet mannen for at han hadde jobbet for den aktuelle drosjeeieren i første del av perioden han fikk støtte. Han forklarte også at andre misbrukte hans sjåførkort. Mannen er også pålagt å betale straffeskatt.

21 dagers fengsel

Retten trodde ikke på mannen, og han ble derfor nylig dømt for grovt bedrageri. Han fikk noe strafferabatt fordi det har tatt lang tid fra forholdet ble avdekket i 2005 til saken kom opp nå i sommer.

Mannen ble dømt til fengsel i 21 dager og må også betale tilbake 162 483 kroner til Bydel Nordstrand.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere