RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjørte utfor og forsvant


En bil havnet langt nede i en skråning etter at den hadde kjørt ut av Stenbråtveien mandag ved 14-tiden. Redningsmannskaper kunne konstatere at ingen lå skadet i vraket.
En bil havnet langt nede i en skråning etter at den hadde kjørt ut av Stenbråtveien mandag ved 14-tiden. Redningsmannskaper kunne konstatere at ingen lå skadet i vraket.
Politiet fikk mandag ved 14-tiden melding om en bil som hadde kjørt ut av kjørebanen i Stenbråtveien på Mortensrud. Men hvor var sjåføren?

Mortensrud/Stenbråten:To personer oppdaget spor av en bil som tydeligvis hadde kjørt utfor i Stenbråtveien mellom Mortensrudveien og Marta Steinviks vei. Men hvor var bilen?

De ringte politiet da de fikk øye på et kjøretøy langt nede i skråningen sterkt preget av den ukontrollerte ferden. De tok seg også ned til vraket og fryktet å møte et stygt syn. Men bilen var tom.

Store styrker ble imidlertid satt inn på ulykkesstedet. Også politi med hund kom i arbeid for man visste jo ikke om det kunne være en skadet person ute i terrenget.

Søket ble heldigvis resultatløst.

Dermed var det Viking som fikk den vanskeligste oppgaven nemlig å få dratt bilvraket opp på veien igjen og transportert det bort.

Politiet fikk etter en stund slått fast at bileier bor ikke langt fra der bilen kjørte ut.

Det viste seg at han var bortreist og at en 17 år gammel sønn hadde foretatt ulovlig øvelseskjøring. Det endte altså galt. Gutten erkjente utpå kvelden forholdet. Vedkommende ble undersøkt på legevakten. Politiet opplyser at han var uskadd.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere