*Nettavisen* Nyheter.

Klær til barn i Øst-Europa

Til helgen samler Høybråten Uformelle Foreldre Forum inn klær til barn i Øst-Europa, og arrangørene håper folk vil benytte sjansen til å rydde skapene sine til inntekt for et godt formål.

Høybråten: Folk kom med masse klær og sko i fjor, så da hadde vi stor suksess. Vi håper selvfølgelig på at dette vil gjenta seg i år, sier leder for innsamlingen, Gunhild R. Bache.
Høybråten Uformelle Foreldre Forum (HUFF) ble stiftet i 1998 som en underavdeling til Høybråten Sanitetsforening. Formålet er å arbeide for et godt oppvekstmiljø for barna og skape et nettverk foreldre imellom.
Gruppen vil også hjelpe de svakeste. Tidligere har HUFF samlet inn klær til barn i Ukraina, og tradisjonen tro vil innsamlingen også i år gå til østeuropeiske barn. Inntekten fra kafeen går til AIDS-sykehus i Romania.
Vi er jo en foreldregruppe og derfor opptatt av formål som angår barn og unge. Vi samler derfor inn til de som trenger det mest, sier Bache.
HUFF videreformidler sine inntekter og innsamlingsobjekter til organisasjonen Norsk Barnehjelp, som tar med klærne til fattige og vanskeligstilte barn i Øst-europa.
Innsamlingen finner sted i "Huset vårt" i Bergtunveien 7 på Høybråten (like ved Høybråten skole) søndag 25. september klokken 13-16.
Hvis du vil lese mer om formålet, gå til www.norskbarnehjelp.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag