RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klager lysplage inn til Fylkesmannen


De nærmeste naboene sjeneres av lyset fra Postens Østlandsterminal. Nå klager de saken videre til Fylkesmannen. Foto: Jacob Kirkevaag.
De nærmeste naboene sjeneres av lyset fra Postens Østlandsterminal. Nå klager de saken videre til Fylkesmannen. Foto: Jacob Kirkevaag.
Høybråten-beboere klager saken inn til Fylkesmannen etter at Lørenskog kommune ikke vil foreta seg noe mer i lysforurensningssaken.

HØYBRÅTEN/LØRENSKOG: Lokalavisen Groruddalen skrev i forrige avis at beboerne i Nuggerudveien og Ellingsrudveien sjeneres av lyset fra Postens Østlandsterminal.

LES SAKEN! Lyset plager naboene

Helsesjef i Lørenskog kommune Petra Olsen ser nå saken som avsluttet.

– Undersøkelsen konkluderte med at lyset var av en slik art at det ikke var helseskadelig. Vi tar målingen til etterretning, og går ikke videre med saken. Dersom beboerne ønsker en ny måling, må de iverksette det selv, sier hun.

Beboer Ragnar Fjeldhus er ikke overrasket.

– Vi hadde ikke ventet noe annet. Det er ingen futt i den kommunen. Men nå klager vi saken inn for Fylkesmannen. Det er bare tåpelig og latterlig å skylde på gatelysene. Vi slåss videre, og håper Fylkesmannen vil være mer lydhør. Men jeg er ikke optimistisk. Det fins ikke lokaldemokrati når store aktører kan hersje og herje som de vil, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere