*Nettavisen* Nyheter.

Klanen: – Det samme som at dama di er utro i full offentlighet

MØTT MED BANNER: Klanen er ikke fornøyd med tingenes tilstand i klubben.

Vålerengaspillerne ble møtt med et banner hvor det sto «Nok er nok» på dagens trening på Valle. Nå krever Klanen handling.

Klikk på bildet for å forstørre.

UNDER PRESS: Martin Andresen måtte svare på de elendige resultatene laget har hatt i det siste. Men treneren selv ønsker å fortsette og tror at han sammen med spillerne kan snu dette. Foto: FOTO:ANDREAS LINDBÆK

VALLE: – Denne situasjonen vi er inne i nå er den samme som om dama di hadde vært utro i full offentlighet, hvor man ikke kommer seg ut av det og er like «stuck», sier klanens talsmann, Svein Erik Bakke til dittOslo.

Skylder på direktører

Under kampen mot Stabæk sang mange i Klanen farvel til Martin Andresen, men treneren nekter selv å gi seg i klubben.

– Jeg forholder meg til kontrakten og skal gjøre den jobben jeg er satt til. Både jeg og spillerne er lei oss for både resultater og spill, men jeg har et brennende ønske at Vålerenga skal få det til, sa Martin Andresen på dagens Vålerenga-trening.

Les også: - Flaut å skulle stikke av nå

Svein Erik Bakke i Klanen mener at det ikke er bastant at Martin må gå, men at de må ha inn en ny trener.

– Vi krever ikke Martin ut, men en ny trener inn. Martin har sviktet som trener, men kan uansett få en ny rolle i klubben, sier Bakke og ser helst at noen direktører forsvinner ut dørene på Valle.

– Martin har ikke fått den støtten han trenger. Nå må det ryddes opp hele veien og noen nye folk må på plass før man ansetter ny trener, sier Bakke.

Les også: Krystad savner samhold i Klanen

Godt nok lag

Under presseseansen sa Martin Andresen at de skal evaluere vårsesongen onsdag, og finne kortsiktige løsninger på veien videre.

– Det er for mange arbeidsoppgaver på noen få personer. Dette må gjøres noe med. Så får vi finne ut onsdag hvilke kortsiktige planer vi skal legge. Dette handler om hvordan vi skal spille og være på banen, sier Andresen.

Les også: Kaos etter cupfadesen

Verken Andresen eller Klanen mener at de ikke har gode nok spillere for å kjempe i toppen.

– Laget er bra, men det fungerer ikke som et lag. Ta for eksempel første omgangen mot Fredrikstad, da spilte vi fantastisk bra fotball. Men dette er ikke standarden og vi må bli mer stabile, sier Bakke som ikke er fornøyd med modellen Vålerenga har hatt i fem år.

– Vålerenga har tviholdt på denne modellen i fem år og brukt en halv milliard. Det eneste vi sitter igjen med er et cupgull, og det klarer til og med Lillestrøm å vinne, sier Svein Erik Bakke.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.