RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klanen lover fest


 
 
Vålerenga skal uansett resultat i søndagens cupfinale spille europacup neste sesong. Dermed blir det duket for en kjempefest denne helgen uansett hvordan det går mot Stabæk søndag.

- Ja, vi feirer spill i Europa-cupen neste år. Om vi vinner cupfinalen er det en kjempebonus, sier talsmann i Klanen, Christian Kjellsen, til Østkantavisa.

Vålerenga tapte nest siste serierunde 6-2 på Nadderud mot allerede serieklare Stabæk. Men Kjellsen mener at den kampen ikke har noe å si på hva som skjer søndag.

- Vi gikk på en ørliten smell på Nadderud, men vi slo de jo hjemme i sommer. Om vi klarer å ta ut Alanzinho på søndag tror jeg at vi har en god sjanse. Hele Norge elsker jo den spilleren, men vi i Klanen syns han er en irriterende liten fjott. Men finalen lever sitt eget liv, ballen er rund og dette blir jævlig gøy, sier Kjellsen.

Fest på Youngstorget

I dag er et svært partytelt klargjort for bruk på Youngstorget. Her skal byens supportere boltre seg i god Vålerenga-rus hele helgen til ende.

- Teltet er åpent for alle. Lørdag formiddag ønsker vi barn og familier velkommen, mens det på kvelden blir fest og konsert. Videre åpner vi dørene søndag klokken 12 for de som ikke har billett og vil se kampen på storskjerm, sier Kjellsen.

Etter kampen vil de samles i samme telt og feire, uansett hvordan det går mot Stabæk.

- Det har vært en skikkelig drittsesong så langt og langt under de forventningene vi har. Men på søndag skal vi uansett feire enten europacupspill eller seier i finalen. Så fest blir det, lover han.

Vinner på tribuna

Christian Kjellsen er derimot helt sikker på de vinner kampen på tribuna.

- Det er vel ingen tvil om at vi kommer til å lage mest lyd på søndag. Hva kaller de fansen der? Ingebrigts-disipler? Uansett så vinner vi den kampen

Videre sier han at de nesten var flaue over hvor lite lydhøre de var på Nadderud da de skulle feire seriegullet.

- Vi var sjokkert over hvor stille det var. Vi vurderte faktisk å storme banen for å hjelpe fansen i gang. Men det hadde kanskje blitt litt vel dumt, ler Christian Kjellsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere