*Nettavisen* Nyheter.

Klar for Oslo Horse Show

Ida Johansen fra Søndre Nordstrand Rideklubb er klar for hesteshowet i Telenor Arena. Foto: Foto: Roger Svalsrød/hesteguiden.com

Ida Johansen (18) fra Søndre Nord-strand Rideklubb er kvalifisert til å delta i Hestesport Cup under årets Kingsland Oslo Horse Show i Telenor Arena.

LOFSRUD: Kingsland Oslo Horse Show arrangeres for 19. gang, og man forventer hele 20.000 tilskuere i løpet av helgen 14. til 17. oktober.

I år er hesteshowet flottere enn noen gang og kan tilby konkurranser på topp internasjonalt nivå i både sprang og dressur.

Bedre tilbud

Lørdag arrangeres Rikstoto Grand Prix med hinderhøyde opp mot 1,60 meter, og søndag blir det World Cup.

– I år blir Kingsland Oslo Horse Show mye bedre. Det blir bedre mattilbud for publikum, lettere å parkere, dressur på topp internasjonalt nivå og fantastiske lyseffekter under showet, forteller daglig leder Morten Aasen.

Verdensmester Edward Gal, som har satt fire verdensrekorder det siste året, deltar i dressurkonkurransene sammen med 11 andre ryttere, hvorav åtte er utenlandske.

Hele familien

Helgen byr også på familieshow med spektakulære stunts, action, humor og hest i kunsten.

Franskmannen Mario Luraschi leder an i showet med sine talentfulle hester, som har medvirket i flere hundre filmer. Her blir det dramatikk og stil i kunstnerisk lys. Det blir også oppvisning med den populære Shetlandsponnigaloppen og Mounted Games, der det norske laget skal konkurrere mot lag fra Sverige og Danmark.

Underholdning

I år blir det bedre parkeringsforhold for publikum med 1700 parkeringsplasser, bedre matservering med egen restaurant på VIP-tribunen, og flere muligheter for shopping. Årets Kingsland Oslo Horse Show byr på spenning og underholdning for store og små. En opplevelse verdt å få med seg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.