RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klar for supersommer


Anne Liv Haakonsen er juniorleder i Hovseter fritidsklubb. Hun gleder seg til å være med på det nye sommerprogrammet. foto: Alexander Synstad
Anne Liv Haakonsen er juniorleder i Hovseter fritidsklubb. Hun gleder seg til å være med på det nye sommerprogrammet. foto: Alexander Synstad
Hovseter fritidsklubb slår til med et bredt tilbud for barn og unge i sommer. Og det lokkes også med sommerjobber.

HOVSETER: De siste årene har fritidsklubben hatt sommertilbud til barn og unge lokalt. Juniorklubben har hatt base på Bogstad, mens de eldre har vært i klubblokalene på Hovseter torg. I år gjør klubben en ny vri. Det betyr tur til Tusenfryd, svømming i Frognerbadet, Megazone og mye, mye mer.

Det blir et helt nytt konsept. Vi tror det blir et par spennende uker med mye aktiviteter, sier leder i fritidsklubben, Tommy Payne.

20 plasser

Det er satt av 10 plasser til de i 4. til 7. klasse, og ti plasser de fra 8. klasse og oppover. Ungdommer og juniorer skal delta på aktivitetene sammen. Og det til en ganske billig penge. Kun 100 kroner koster det for en uke. Vanligvis kommer en ikke langt med en hundrelapp på Tusenfryd.

Sommerjobber

Payne er glad for at klubben også skal involvere unge på flere måter. Fritidsklubben er nemlig på jakt etter to ungdommer i alderen 16 til 20 år. De skal være med på aktivitetene som assistenter.

Det er nytt i år. Vi synes det er spennende å rekruttere ungdom. Og jeg tror de kan få en fin sommerjobb. Vi vet at det er vanskelig for unge å skaffe seg sommerjobb. Dette må være midt i blinken for en ung person som er villig til å stå på. Vi trenger to som skal være med å organisere de forskjellige aktivitetene i teamet, sier Payne.
Han mener sommerens opplegg slår to fluer i en smekk.

Vi gir tilbud om fritidsaktiviteter og hjelper unge med å få sommerjobb. Det er vi godt fornøyd med.

Anne Liv Haakonsen har vært juniorleder i klubben i tre måneder. Hun er klar for sin første sommer.

Jeg tror dette blir bra, programmet ser spennende og variert ut.

Hun tror også det vil gå bra å sende barn og de litt eldre ut på tur sammen.

Jeg tror de eldste vil være snille mot de yngre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere