RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klare for fotballfest

MS/Abildsø's 14-åringer har som målsetting å klare minst en kvart- finale under årets utgave av Norway Cup. Men, det er også andre ting gutta gleder seg til.

Abildsø: Nordstrands Blad tok pulsen på stemningen hos gutta bare dager innen verdens største fotballturnering starter opp. Én ting virket soleklart, og det var at den siste uka har vært "tøff" rent treningsmessig.

Vi har trent ganske hardt siden mandag, med løping rundt Østensjøvannet og påfølgende øvelser her på matchbanen. Fra torsdag roer vi det hele ned noen hakk og satser på restituering frem mot åpningskampen, forklarer hovedtrener Stig Larsen.

Klar målsetting

Under fjorårets turnering kjempet laget seg til en meget hederlig kvartfinale, men måtte se seg slått av Frigg med 1-3 etter å ha ledet kampen 1-0. I år er målsettingen den samme og med solide forsterkninger etter sammenslåingen med naboklubben Manglerud Star sist vinter, ser det lovende ut for gutta fra Østensjøvannet.

Laget i år er på mange områder bedre enn det vi stilte med ifjor. Dermed er ambisjonene våres å nå like langt og kommer vi helskinnet igjennom en kvartfinale vil det være en solid bonus, sier Larsen som også mener at laget hans kan nå hele veien til en finale.

Mye faller på trekningen etter de innledende kampene og om vi klarer å styre unna vanskelige utenlandske lag, for jeg tror ikke så mange lag i Norge kan slå oss, fortsetter treneren.

Vår store styrke er farten i angrepet og et par nye spillere fra MS har gitt oss en helt ny dimensjon i spillet. Vi har klassespillere i hvert lagledd som virkelig bidrar til dette, sier treneren og legger til at dette virkelig er en morsom gjeng å "jobbe" med.

Mer enn fotball

Norway Cup handler også om mye mer enn det å spille kamper. Samholdet i gjengen og det yrende livet på "Sletta" er viktige faktorer. Er det én sak det er unison enighet rundt, så er det alle jentene gutta gleder seg til å se.

Det er bare å gjøre unna kampene, skyndte seg hjem for å dusje, for så å komme seg rett opp på "Sletta" for å se på damene, sier en humoristisk Pål Ellingsen som får bred støtte fra Mathias Odden Berg og Fredrik Larsen.

Klart vi gleder oss til alt som har med Norway Cup å gjøre, avslutter talent-trioen som også håper på bred puklikumsstøtte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere