RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klare for fotballfest


Søndag går den gamle drømmen om å se Lyn på Frogner stadion i oppfyllelse. Bastionen forventer storinnrykk.
Søndag går den gamle drømmen om å se Lyn på Frogner stadion i oppfyllelse. Bastionen forventer storinnrykk. Foto: Foto: Thomas Granerød
Bastionen forventer over 1000 tilskuere når Jo Tessem, Steven Lüstu og resten av Lyn spiller på Frogner Stadion søndag.

FROGNER: Bastionens talsmann Magnus Wattne tror tilskuertallet vil runde 1000 når Lyn møter Vinderen på Frogner stadion søndag.

– Vi har rundt 650 påmeldte på Facebook. Forrige kamp kom det omtrent dobbelt så mange som var påmeldt, så vi føler oss rimelig trygge på at vi blir over 1000, sier Wattne.

Han er naturlig nok veldig fornøyd med interessen for kampen.

– Det har gått så det griner. Dette er nok den fotballkampen i Norge denne uka som har fått flest spaltemillimeter omtale i media, sier Wattne.

Lüstu og Tessem

Wattne har selv brukt mye tid på å få Lyn-legendene Steven Lüstu og Jo Tessem spilleklare til søndagens kamp. Siden spillerne var registrert i utlandet, måtte orginale overgangspapirer hentes fra både Danmark og England.

– Papirene kom henholdsvis klokken 12 og klokken 14 i dag. Fristen var klokken 16, så da løste det seg, sier Magnus Wattne.

De gamle Lyn-heltene var slett ikke vonde å be da de fikk spørsmål om å spille i 6. divisjon for Lyn. Begge kicket på tanken med en gang, noe som gleder både Magnus Wattne og de andre spillerne på 6. divisjonslaget.

– Spillerne har vokst opp med Tessem og Lüstu som tribunehelter. De har drømt om å spille sammen med dem foran Bastionen, og nå får de muligheten, sier Wattne.

Myggen må vente

Erik «Myggen» Mykland er ikke spilleklar for klubben ennå, men Magnus Wattne håper å se ham i den rød-hvite drakten i høst.

– Tanken er at Myggen skal spille fast, sier Wattne.

Endre Fotland Knudsen og Tommy Berntsen er to andre tidligere a-lagsspillere som kommer på banen om noen uker, så det mangler ikke på gode spillere på 6. divisjonslaget.

– Men vi beholder også noen i den gamle kjernen på laget. Det er viktig, sier Magnus Wattne.

Fabian kommer

Hovedtribunen på Frogner stadion tar 500 tilskuere, men ifølge Wattne går det an å få inn noen tusen på stadion.

– Det blir fullt, men vi får se hvor fullt, sier han.

En av de som ikke tar sjansen på å bli stående utenfor, er ordfører Fabian Stang.

– Jeg fikk akkurat en tekstmelding fra ordførens kontor, som ville forsikre seg om at det var plass til ham på stadion, så han vil komme, forteller Wattne.

Frivillig betaling

Lyn vil ikke ta inngangspenger på søndagens kamp, men det er frivillig betaling for de som vil. Pengene går til klubben, i første omgang ungdomsarbeidet.

Avspark på Frogner stadion på søndag er klokken 18.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere