Gå til sidens hovedinnhold

Klare for Granittrock

Fredag ettermiddag starter valfarten opp til det gamle steinbruddet. På scenene i Arena Lillomarka kan du oppleve lokale helter og feira stjerner på nært hold. Gratis!

GRORUD: Årets program er en mix som skulle få de fleste opp av sofaen. Kvelertak, Hellbillies, Shining og Deathcrush er både for unge og gamle rockeføtter.

Del på Facebook

Klar for Hellbillies

Portene til festivalområdet åpner klokken 16 fredag og 13 lørdag.

Første band går på scenen klokken 17 både fredag og lørdag. Konsertene slutter klokken 23 hver kveld.

En rask rundspørring på Grorud torg noen dager i forkant av festivalen, viser at de fleste er klare for en tur eller to opp i steinbruddet.

– Jeg har ikke vært der noen gang men har lyst, sier Mathias Faanes (10).

Men bestemor Solbjørg Rustad (17+) som bor på Haugerud har vært og «sett på’n Åge» for et par år siden, og hun har tenkt seg en tur til helga

– Hellbillies er riktig så bra, og i det hele så er Granittrock et kjempeflott tilbud som samler folk i Groruddalen, sier Solbjørg Rustad.

– Jeg har vært der mange ganger

Om ikke Karpe Diem (alle husker dem fra Granittrock) stiller denne gangen er det hipt fra både Hovedscenen og ungdomsscenen denne gangen og. Som Sama D og Romsås egen Chris Baco. Og for ikke å glemme hardtslående Oslo Faenskap.

– Jeg har vært der mange ganger, og har tenkt meg dit i år også. Husker best DumDum Boys, sier Daniel Lima (14).

– Jeg ser an litt hvem som blir med og sjekker været først, sier Tony Truong.

– Jeg er mest interessert i hiphop og har tenkt meg på festival, men er ikke sikker på begge dagene, sier Kristian Mathiesen.Og så et festivaltips:

Kle deg godt med varme venner og fargerike ørepropper.

LES OGSÅ: Uvurderlige råd for festialjomfruer

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene