Klare for klubb

Ingen planer i sommer? Fortvil ikke. Hovseter fritidsklubb redder ferien. Bading, volleyball og grilling er ingredienser som gjør Oslo til ferieparadiset.

Hovseter: De siste årene har Hovseter fritidsklubb hatt sommerklubb for juniorene på Bogstad. Denne sommeren er ikke noe unntak. Fra mandag til torsdag mellom klokken 09.00 og 16.30 i uke 26 vil klubben holde til ved Bogstadvannet.

Grill og bading

- Aktivitetene vi har planlagt er litt væravhengige, men vi skal ro i kano, gå på natursti, spille volleyball og crockett og spikke. Vi skal selvfølgelig bade og grille hver dag, sier Helga på Hovseterklubben.
Hver morgen er det oppmøte på bussholdeplassen utenfor Røa sport. Bussen går klokken 09.29.
- Det er begrenset med plasser og det er lurt å melde seg på så raskt som mulig, forteller Tommy Payne, leder på Hovseter Fritidsklubb, som påpeker at tilbudet er gratis.
- Men barna må betale for bussen ut og ha med egen mat, sier han.
Uke 33 har de tilsvarende program, men denne uken også på fredagen.

Klubben er åpen

I samarbeid med Ute- teamet vil i tillegg vil klubben holde åpent for både junior og senior mellom klokken 17.00 og 20.00.
- Det kreves litt flere ressurser for å holde åpent to ekstra uker i sommer, så derfor vil Ute- teamet være tilstede disse dagene.
På klubben er det ikke noe spesielt opplegg de to sommerukene.
- Her er det bare å komme innom, sier Payne og oppfordrer alle juniorer som vil være med på sommerklubb på Bogstad om å ta kontakt enten på telefon: 22 14 22 36 / 95 29 54 13 eller på mail: tommy.paynebva.oslo.kommune.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.