RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klare for klubbmesterskap

58 Speed-svømmere stilte til start under lørdagens klubbmesterskap på Nordtvet Bad.

Nordtvet: Svømmerne var i full sving med innsvømming da Lokalavisen Groruddalen var innom Nordtvet Bad denne lørdagen. Både konkurransesvømmerne og barnesvømmerne deltok i klubbmesterskapet. Men noen vinner er ennå ikke kåret.
I hver aldersklasse blir en gutt og en jente kåret til klubbmester. På grunn av komplisert poengregning har vi gjort det til tradisjon at vinnerne blir offentliggjort på årsfesten tidlig i januar, fortklarer leder av SK Speed, Jon Haukeland. Det er det to beste resultatene som er tellende.
Etter de rundt 232 startene fulgte en stemningsfull "Julesvøm". Lyset senkes i hele svømmehallen, og et titalls svømmere gjennomfører en slags lysprosesjon i vannet.
Meget fint og stemningsfullt, sier Haukeland. I tillegg til "lysbadingen" var det underholdning fra fire av treningsgruppene i klubben, og loddtrekning.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere