RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klare for Oslos beste livescene


El Cuero spiller på Sentrum Scene i kveld og Herr Nilsen på lørdag. FOTO: ØYSTEIN DAHL JOHANSEN
El Cuero spiller på Sentrum Scene i kveld og Herr Nilsen på lørdag. FOTO: ØYSTEIN DAHL JOHANSEN
Kritikerroste El Cuero står på Sentrum Scene under by:Larm i kveld. Dritfett, sier trommis Håvard Takle Ohr.

Vi gjør to konserter nå under by:Larm: Den ene er på Sentrum Scene klokka 21.30, der du får El Cuero i vårt vante element, og den andre blir mye mer intim; på Herr Nilsen lørdag klokka 00.30.

Hvordan blir det å holde konsert på Sentrum Scene?

Dritfett! Vi har aldri spilt der før, men det er et dritfett lokale med Oslos beste livescene. Jeg gleder meg noe veldig! Målet blir å dra nok folk der, men vi skal jo spille med mange andre også så det går nok fint, sier Takle Ohr.

Det er ikke første gang El Cuero står på en scene under by:Larm, og trommisen understreker hvor viktig det er å få delta på et arrangement som dette.

Dette er det som alle venter på: En gylden mulighet til å vise seg fram for de rette folka som kan dra bandet opp og fram. Det er et lite nåløye, men det er digg å få prøvd seg og bli trodd på, sier Takle Ohr som er spesielt lysten på å vise seg fram for de internasjonale aktørene.

Vi har brukbar oversikt over det norske markedet, så nå er det den internasjonale biten vi er hypp på, sier han og avslører samtidig at tredjealbumet kommer i starten av 2010.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere