RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klare for VM

Fire løpere fra Oslo Skiskytterlag fikk i dag beskjed om at de er tatt ut til å representere Norge i junior-VM.

Oslo: Frida Schneider, Magnus Hals og brødrene Henrik og Magnus L'Abée-Lund kunne alle juble over at VM-billetten var i boks. Dermed blir det tur til VM i Martell i Italia i slutten av inneværende måned for den talentfulle kvartetten.
Gode prestasjoner i flere uttaksrenn denne sesongen gjorde så Oslo er klubben som er klart best representert i den norske VM-troppen.
Senest i helga markerte utøverne fra Oslo SSL seg, da det ble avviklet norgescuprenn på Bardu. Totalt ble det fem pallplasseringer for gjengen fra vestkanten.
På lørdagens normaldistanse gikk Frida Schneider til andreplass på normaldistansen i 18-årsklassen for jenter. På søndagens sprint var hun ikke i nærheten av å følge opp den plasseringen, men da var det til gjengjeld andre Oslo-løpere som imponerte.
Henrik L'Abée-Lund stakk av med seieren i 20-21-årsklassen for gutter, mens broren Magnus ble nummer to i guttas 19-årsklasse. I samme klasse fulgte Magnus Hals på tredjeplass.
I guttas 17-årsklasse gikk Ole Bauck helt til topps, men for ham ble det dessverre ingen VM-billett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere