RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klare for VM

Tvillingene Anders og Øyvind Gløersen (19) fra Rustad IL skal representere Norge i junior-VM som i år blir arrangert i den slovenske byen Kranj.

SKULLERUD: Skitalentene fra Rustad IL gleder seg stort til mesterskapet som starter i morgen og sier at årets hovedmål er nådd.
Det er klart VM har vært det store målet å komme til, nå gjenstår det bare å prestere og jeg håper på å være blant de seks beste, men vil også være fornøyd med en plass blant de ti beste, sier Anders som også nylig var med på å ta en fantastisk 4. plass i stafett for seniorer under NM på Kongsberg.
Jeg håper også å komme med på stafettlaget i VM, fortsetter Anders.

Satser på sprint

Tvillingbror Øyvind er aktuell for sprinten i VM og håper å kunne avansere videre derfra.
Jeg har vært plaget med litt forkjølelse og er ikke helt fornøyd med tingenes tilstand, men satser på at formen er inne til VM, sier Øyvind.

Skryter av klubben

Rustad IL er en av de beste klubbene man kan være medlem av og bredden er stor. Vi opplever også veldig god matching på øktene. For å si det slik, så er det aldri noen nedtur å komme tilbake til Rustad etter samling med juniorlandslaget.
Med trenere som Ola Feten og Morten Tomter, gjør at vi aldri har angret på å bli værende i klubben, sier gutta samstemt og skryter også av støtteaparetet generelt rundt laget.
VM starter 31. januar og varer til 5. februar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere