RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klarer de opprykk i år?

Hasle-Løren fotball har vært aktive på overgangsmarkedet i vinter og sikret seg mange nye spillere.

LØREN: VIF-stjernen Mohamed Abdellaoues moderklubb Hasle-Løren har flere år på rad mislyktes med å rykke opp til 2. divisjon. Senest i fjor og i 2008 endte laget henholdsvis på en 2. og 3. plass.

Per Egil Nygård, daglig leder i Hasle-Løren har virkelig troen på at i år skal laget hans virkelig klare det de har slitt med de seneste årene.

– Hvis vi bygger på de siste sesongene våre, kombinert med våre fem nye spillere tror jeg virkelig at vi skal klare å sikre oss en kvalikplass til 2 divisjon, forteller Egil Nygård.

– Svekket defensivt

Hasle-Løren er et av de mest scorende lagene i hele 3. divisjon. Allikevel mener Egil Nygård at laget er svekket bakover på banen.

– Laget har fortsatt mye gå på når det gjelder det defensive. Vi slipper inn altfor mange scoringer på dødballer imot, men dette skal definitivt noe vi skal bli bedre på før sesongstart, sier Nygård.

Hasle-Løren har så langt i år gjort mange nye signeringer: Christian Rem (tidligere Kfum), Johan Wanstrøm (Vestli), Anders Mårdalen (Ullern), Tormod Danielsen (Ullern), Nicola Gresko (Drammen BK) og Magnus Paulsen (Skeid) er alle klare for 3 divisjonsklubben.

Åpner mot Rommen

Laget har så langt spilt to treningskamper i år, første kamp endte med 2-1 seier mot Frognerparken Fotball og deretter et uavgjorts resultat 1-1 mot Bøler. I første serierunde skal Hasle-Løren ut og bryne seg mot Rommen SK.

– Hvorfor skal folk komme å se akkurat dere spille?

– Folk bør komme å se spiller fordi vi prioriterer spiller fra Groruddalen og klubben. Vi er i tilegg ofte involvert i målrike kamper, samtidig som vi kan tilby veldig gode vafler i kiosken, forteller Nygård smilende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere