RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klarer du å gjette prisen?


Hva koster 61 kvadrat på Sandaker? FOTO: THOMSTAD & MOEN
Hva koster 61 kvadrat på Sandaker? FOTO: THOMSTAD & MOEN
I januar solgte Thomstad & Moen denne leiligheten på Sandaker. Klarer du å tippe hva den gikk for? Da kan du vinne gratis boligstylist!

SANDAKER: Damene i det lille meglerfirmaet på Sandaker deltar denne måneden i programserien Solgt!. Konkurransen går ut på å tippe riktig salgspris på leiligheter et helt annet sted i landet enn der meglerne jobber til daglig.

Hva skjedde i januar?

Nå ønsker de å utfordre deg gjennom Østkantavisa.

– Leiligheten du skal tippe salgsprisen på har følgende beskrivelse, forteller megler Hege Berg Thomstad.

– Leiligheten har primærrom på 61 kvadratmeter. Den ble solgt i januar i år. I følge Norges Eiendomsmeglerforbund (nef.no) er gjennomsnittsprisen for solgte leiligheter i Oslo i januar 2010 kr. 29.800,-. Det er opprinnelig en 2-roms leilighet som er omgjort til en 3-roms, hvor du må gå igjennom det ene soverommet for å komme til det andre. Dette er de inngangsverdiene vi fikk når vi var med i «SOLGT», sier hun lurt.

LES HVA EKSPERTENE SA I AUGUST!

Gjett og vinn!

Har du et forslag til hva kåken gikk for? Send inn svaret til redaksjon@ostkantavisa.no og merk det med Boligkonkurranse innen lørdag 8. mai.

Vinneren vil bli kontaktet.

VINN PASS TIL ØYAFESTIVALEN, ROMANTISK MIDDAG, SESONGKORT TIL VIF, SIGNERTE LAGTRØYER, BILLETTER TIL AHA, PLATER, BØKER OG MYE MYE MER HER!

Hvor mye fikk naboen for leiligheten? Sjekk ut Eiendomsbasen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere