RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TROR: Skeid-kaptein Jo Andreas Gundersen tror fortsatt at Skeid skal klare å unngå nedrykk, men det blir isåfall med et nødskrik.
TROR: Skeid-kaptein Jo Andreas Gundersen tror fortsatt at Skeid skal klare å unngå nedrykk, men det blir isåfall med et nødskrik. Foto: Alice Johansen

Klarer Skeid å holde seg i andredivisjon?

Skeid må storspille i sesongens to siste kamper om de skal overleve i 2. divisjon.

GREFSEN STADION: Sist søndag slo Kjelsås Skeid 2-1 i lokaloppgjøret i andredivisjon.Det var absolutt ikke et heldig resultat for Skeid, som kjemper med nebb og klør for å komme seg over nedrykksstreken.

– Vi har fortsatt et lite håp, men vi er avhengig av at Fana avgir to eller tre poeng i de to siste kampene, sier Skeid-trener Kjell Sverre Hansen Wold.

Lever farlig

Fana ligger like over nedrykksstreken på 11-plass med 26 poeng, mens Skeid har 25.

Fana har også bare to kamper igjen, og det er mot Aalesund 2 og Buvik, som begge allerede har rykket ned.

Skeid på sin side har igjen Byåsen (5. plass) og Træff (8. plass).

– Uansett om vi rykker ned eller ikke handler det om å bygge Skeid fra bunnen, både den sportslige delen og den administrative. Vi kommer tilbake uansett, men å starte i 3. divisjon er selvfølgelig ikke så gunstig, sier Wold.

Kunne utlignet

Kjelsås både åpnet kampen og hadde full kontroll i første omgang.

Divisjonens toppscorer Karim Aoudia kom på et godt løp og headet inn 1-0 etter 13 minutter.

Martin Sandell la på til 2-0 ett minutt før pause da han fikk stå upresset og skyte like utenfor 16-meteren.

I stedet for å punktere kampen er det Skeid som kommer tilbake i andre omgang, og utligner til 2-1 i det 85. minutt ved et langskudd fra Mohammed Mahnin som først stusser i bakken før det går inn i mål.

– Vi starter ikke spillet før i andre omgang, og blir straffet for det. Vi har ett skudd som går i tverrliggeren før vi utligner, og har muligheten til å vinne kampen, sier Skeid-kaptein Jo Andreas Gundersen.

Skeid presser voldsomt på de siste minuttene, men må gå av banen etter 90 minutter uten poeng, og fortsatt under nedrykksstreken.

– Foreløpig har vi troen på at vi skal klare å berge plassen i divisjonen. Om vi skulle rykke ned kommer klubben og laget til å bestå uansett, så får vi se hvilke spillere som blir igjen, sier Gundersen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere