RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klart for bydelsfest

Alt er klart for årets bydelsdager i bydel Alna. For første gang har også Ellingsruddagene blitt en del av bydelsdagene på Alna.

Alna: Fra torsdag 8. juni til søndag 11. juni blir det smekkfullt av flotte kulturelle tilbud i bydel Alna.
- I år som tidligere år ønsker bydelen å ta i bruk våre to gårder som arenaer for aktivitetene. Både Nordre Lindeberg gård og Tveten gård skal være vertskap for mange spennende aktiviteter og kulturelle tilbud, sier Inger Seim som er hovedansvarlig for bydelsdagene. En av forskjellene fra tidligere år er at Ellingsruddagene nå blir en del av bydelsdagene i Bydel Alna.
- Lindeberg er et viktig miljø i bydelen, på lik linje med alle andre. Derfor ønsker bydelen å inkludere alle i en fellesmarkering, sier Siem.

Baker boller

I år er det Lutvann skole som skal bake boller for å glede eldre i bydelen.
- Hvis det er andre som ønsker å glede andre med boller eller kake, må de gjerne ta kontakt med bydelen.
Ibsen-året går ikke ubemerket hen: Tveita fritidsklubb stiller med barneforestilling med utdrag fra Peer Gynt.
- Det er mange spennende tilbud for alle. Et av høydepunktene er utdeling av bydelsprisen. Prisen deles ut på Nordre Lindeberg gård lørdag 10. juni. Både før og etter er det mange spennende ting som skjer. Blant annet skal Lars Lillo Stenberg spille Prøysen på låven, sier Siem.

UKM-vinnere

Årets UKM-vinnere fra bydelen skal også være med. Både Rohey og Farlig redningsvekst skal opptre på Nordre Lindeberg gård 10. juni.
- Søndag er en stor dag på Tveten gård. På avslutningsdagen er det mange morsomme ting som skjer. Det er alt fra teaterforestillinger til sang og moro. Bydelsdagene avsluttes søndag klokken 17.30 ved Alfred Cornelius Hals, felespilleren som spilte for Kongen og Dronningen 17. mai.
- De aller fleste som deltok under 17. mai-arrangementet på Tveten gård skal være med på bydelsdagene. Vi har et flott program som vi håper flest mulig får oppleve. Vi håper på fint vær og stort oppmøte, sier Siem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere