Gå til sidens hovedinnhold

Klart for deponihøring

Politikerne i samferdsels- og miljøkomiteen vil ha klare svar om dypvannsdeponiet og inviterer til høring 29.mars

Malmøykalven/Oslo: Bystyrets samferdsels- og miljøkomité (SMK) har vedtatt å arrangere en åpen høring om status for deponeringen av havnesedimenter i dypvannsdeponiet ved Malmøykalven. Høringen holdes i bystyresalen torsdag 29. mars fra klokken 14 til 17.

Hensikten med høringen er å få fram de resultater som overvåkingen av deponeringen har gitt, både de målinger som tiltakshaveren har stått for og de som motstanderne av dypvannsdeponiet har gjort. Dessuten er det ønskelig å få klarlagt om forutsetningene som ble lagt til grunn for bystyrets vedtak i november 2005 om deponering av havnesedimentene står fast eller er endret. Diskusjon av alternative deponeringsmåter blir ikke tema i høringen.

Blant de inviterte til høringen er byråd for miljø- og samferdsel, Peter N. Myhre (FrP), Oslo Havn KF, Statens forurensningstilsyn, Norsk institutt for vannforskning (NIVA), Norges Geotekniske institutt (NGI), Naturvernforbundet, Natur og Ungdom, Helse- og velferdsstaten, miljøstiftelsen Neptun, Folkeaksjonen mot giftdumping, Innbyggerinitiativet på Nesodden, Bellona, Miljøvernforbundet, Nesodden og Oppegård kommune.

Reklame

Morsdag og valentine: Nå er det tilbud på blomster levert på døra