RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klart for et bad etter strandrydding


RYDDET: Fra v: Adrian Gran von Hall, Stein Nordbø, Pia F. von Hall, Kate Hege Nielsen, Aasmund Steenstrup, Sverre Sonberg, Marie Kristine Kroken og Nina Ekjord Øyen. FOto: Nordstrand Høyre
RYDDET: Fra v: Adrian Gran von Hall, Stein Nordbø, Pia F. von Hall, Kate Hege Nielsen, Aasmund Steenstrup, Sverre Sonberg, Marie Kristine Kroken og Nina Ekjord Øyen. FOto: Nordstrand Høyre Foto: Foto: Nordstrand Høyre
Nordstrand Bad klar for ny badesesong etter at Høyre ryddet flere strender i Oslo.

NORDSTRAND: Lørdag var det perfekt vær for en ryddeaksjon. Flere Høyre-foreninger mobiliserte for å fjerne søppel.

Gjengen fra Nordstrand Høyre gjorde en innsats på Nordstrand Bad og fikk blant annet sendt et ødelagt seilbrett og rester av en sykkel til resirkulering.

– Forsøpling på strendene er et problem, og det ønsker vi å gjøre noe med! Vi ønsker å gi et lite bidrag tilbake til lokalsamfunnet, så Nordstrand Høyre organiserte derfor ryddeaksjonen på lørdag, sier leder av Nordstrand Høyre, Pia Farstad von Hall.

LES OGSÅ: Det er bare å legge vekk bikinien!

– Vi vil oppfordre folk til å benytte søppelkasser som er utplassert på strendene i bydelen for å unngå forsøpling, men vi innser også at det er behov for at kommunen stiller opp med tilstrekkelig kapasitet, sier hun.

– Høyre i bydelen vil derfor jobbe for at det settes ut store nok søppelkasser og at det på dager med særlige behov igangsettes ekstraordinær tømming.

– Det kan kanskje være mulig å få til et SMS system som kan benyttes av personer som ser det er behov for tømming av søppelkasser, avslutter Hall.

LES OGSÅ: Var sulten - ranet kvinne

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere