Klart for ny lysvandring til Hvervenbukta

Eventyrforteller: Under lysvandringen fra Holmlia til Hvervenbukta i fjor møtte deltakerne en eventyrforteller. Vandring blir det også 21. september i år.

Eventyrforteller: Under lysvandringen fra Holmlia til Hvervenbukta i fjor møtte deltakerne en eventyrforteller. Vandring blir det også 21. september i år.

Fjorårets lysvandring fra Holmlia til Hvervenbukta ble så vellykket at den følges opp i år.

SØNDRE NORDSTRAND: I mange år har det vært lysvandring både langs Akerselva og Alna. Dette ville Søndre Nordstrand også ha, og i fjor ble et meget vellykket arrangement gjennomført med god oppslutning.

Del på Facebook

Nordstrands Blad fulgte vandringen, og både BU-leder Nadeem Butt og daglig leder for Oslo Sør-satsingen, Inger Aguilar var helt klare i sin konklusjon; dette skal vi gjøre om igjen neste år, og vandringen skal bli en tradisjon.

21. september

Og slik blir det 21. september. Også i år gjennomføres arrangementet i forbindelse med OXLO-uka, og er et samarbeid mellom bydelens virksomheter og foreningsliv.

Lysvandringen skal vise bydelens mangfold og mange lyspunkter vises frem og skogen skal være full av magi og opplevelser.

Det hele starter i skolegården på Hallagerbakken skole og vandringen fortsetter ned til Hvervenbukta. Det vil gå buss fra Hvervenbukta etter vandringen.

Oppmøte på Hallagerbakken skole kl 19.00. Buss fra Hvervenbukta ca kl. 21.00.

For å få gjennomført arrangementet, er arrangørene avhengig av frivillig innsats .

– Frivillige ønskes, sier Inger Aguilar. Kontakt inger.aguilar@bsn.oslo.kommune.no.

Fra lys til mørke

På denne tiden av året kommer mørket fort, og det betyr at lysvandringen vil starte i lys og ende i mørke , noe som gir muligheter til mange fine opplevelser.

Nordstrands Blad kommer nærmere tilbake til arrangementet, men sett av datoen 21. september for årets lysvandring.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag