RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Høyt oppe: André Tønsberg Bakke er fornøyd med skateparken på Haugenstua. Lørdag klokka 18 blir det åpningsfest.
Høyt oppe: André Tønsberg Bakke er fornøyd med skateparken på Haugenstua. Lørdag klokka 18 blir det åpningsfest.

Klart for stor åpningsfest i ny skatepark

Lørdag skal den nye skateparken på Haugenstua feires med musikk, konkurranser og mye moro.

Haugenstua: Den nye skateparken på Haugenstua har stått ferdig en stund, men lørdag er den endelig tid for den offisielle åpningen. Initiativtaker André Tønsberg Bakke gleder seg til den store dagen.
Vi håper både lokalpolitikere og ungdommer fra nærmiljøet og resten av Oslo kommer til åpningen. Da blir det både norske flagg, snor og klipping, sier Tønsberg Bakke.
Som Lokalavisen Groruddalen skrev for noen uker siden, har André Tønsberg Bakke tegnet parken selv og bygget den i samarbeid med motorsenteret på Haugenstua. Den er en anlegg for skateboard og aggressive inline, men lørdag blir det også andre aktiviteter i hallen.

Rock på rampen

To punkband fra Stovner rockefabrikk og et metallband skal stå for underholdning med sin musikk under lørdagens åpningsfest. Bandene skal rigge seg til og spille oppå den ene rampen i skatehallen.
Alle som kommer kan stå inne i hallen og se på bandene, og de som har lyst til å skate i hovedrampen mens bandene spiller kan gjøre det, forteller André Tønsberg Bakke.
Han lover også jam sessions for både aggressive inline og skateboard. Det betyr mye triks og show i det flotte anlegget på Haugenstua.

Overnatter i hallen

Sultne skatere kan glede seg til grilling med mulighet for å kjøpe seg mat og drikke, og det blir også stands fra sponsorer på åpningsdagen.
Flere av sponsorene vil også stille opp med gaver til de som møter opp til åpningen, blant annet gratis headset til de første som møter opp.
Jeg har hørt om noen som har tenkt å campe i hallen for å være tidlig ute og få gratis headset, smiler André Tønsberg Bakke.
Han håper så mange som mulig tar turen klokka 18 førstkommende lørdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere