RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klart nei til snødeponi


Bydelsutvalget på Søndre Nordstrand vil i kveld si et klart nei til planer om nytt snødeponi nord for Åsland.
Bydelsutvalget på Søndre Nordstrand vil i kveld si et klart nei til planer om nytt snødeponi nord for Åsland. Foto: Illustrasjonsfoto/arkiv
Allerede før BU-møtet i morgen kveld, er det klart at lokalpolitikerne vil si et klart nei til nytt snødeponi i bydelen.

SØNDRE NORDSTRAND: Nordstrands Blad har et par ganger omtalt planer for å anlegge et stort snødeponi i Maurtuveien 26 mellom Åsland og Klemetsrud.

Bydelsdirektøren har avgitt en insstilling som klart går imot planene, og det samme har miljø- og teknisk komité gjort. Denne legges frem for BU i morgen (torsdag) kveld.

I komité-innstillingen henvises det til vedtak i siste møte der lokalpolitikerne ville ha en helhetlig plan for området. I tillegg pekes det på at et omfattende snødeponi vil være meget uheldig for det planlagte nye boligområdet på Gjersrud/ Stensrud. Selv om utbygging ligger litt frem i tid, mener bydelspolitikerne det er uheldig å legge et forurensningselement i nærområdet.

BU vil derfor konkludere med at et snødeponi «vil være sterkt uheldig for muligheten til å skape et godt, nytt boligmiljø i Søndre Nordstrand».

Konklusjonen er derfor at BU vil gå imot nytt snødeponi i Maurtuveien.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere