RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klart vi er stolte


En stolt skipper Øyvind Prytz var sammen med mannskapet med på å vinne sin klasse i helgens Færdern med «Frid» Bavaria 38 fot. Foto: Privat
En stolt skipper Øyvind Prytz var sammen med mannskapet med på å vinne sin klasse i helgens Færdern med «Frid» Bavaria 38 fot. Foto: Privat
I helgen var Kjelsås- gutta Øyvind Prytz og Sture Martin Vang med på å vinne Færdern i sin klasse. Klart vi er stolte, sier skipper Øyvind.

KJELSÅS/OSLOFJORDEN: På fredag var det klart for årets Færderseilas. Kjelsås-gutta Øyvind Prytz og Sture Martin Vang var med på å vinne klassen for "Lys Bavaria større enn 38 fot", med 19 båter i klassen.

- Mulig for amatører

Fra Filtvedt til Færder tok vi ledelsen, og fra Tristein (Færder) holdt vi ledelsen på "korrigert tid" inn til mål, i Horten, sier en stolt skipper Øyvind på vegne av mannskapet på seks.

At vi vant vår klasse viser at det går an å gjøre det godt i seilasen for amatører også. Vi har standard båt med standard turseil ikke oppgradert på noen spesiell måte. Det gikk opp og ned underveis været vekslet mellom tordenvær, vindstille, og nordavind fra alle kanter. Men vi var flinke til å holde fokus, sier Øyvind, og legger til at hele mannskapet ellers har bra med seilererfaring fra før.

Lite søvn

Det ble lite søvn på seilergjengen underveis i seilasen.

Og da vi kom i mål, så ble det så klart feiring, forteller skipperen fra Kjelsås.
Resten av mannskapet var Terje Solli (opprinnelig fra Grefsen), Magnus Wessel (Nordstrand), Morten Hustad (Trondheim) og Knut Selliken (Kolbotn).

Vil du vite mer om Færdern og flere resultater, se www. kns.no, eller www.sandaker.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere